Izbrisan appdata?Je li ga moguće vratiti

poruka: 11
|
čitano: 4.440
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz,

imam jedan problem.Kod frenda mi je jedan mali izbrisao appdata premda pojma nemam kako je uspio...

Koristim Win7 i sad mi se ne prikazuju ikone na taskbaru...

Appdata je nestao pojma nemam kako{#}

Postoji li neko rješenje da vratim appdata(osim system restore,jer nema pointa)

da se appdata vrati....opcija rušenja sustava baš i nije prikladna....

E sad,ima li nekog experta da mi predloži riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Izbrisan appdata?Je li ga moguće vratiti

Application data folder je dio korisničkog profila. jedini podfolder u njemu koji bi mogao imati posljedice na sveukupni operacijski sustav je appdata\microsoft, odnosno appdata\local\microsoft.

Ne znam kako vratiti taj folder. Jednostavno napravi novi profil i dobit ćeš svjež start.

What Andy giveth, Bill taketh away.
15 godina
neaktivan

Da vidiš u tome je problem,DIO KORISNIČKOG profila...Odem u upravljačku ploču,korisnički računi,upravljanje drugim,i onda cijeli laptop zašteka.Već sam ja mislio kreirati novi al neda :D Jel bi mogao netko poslati appdata za win7 :D možd upali

14 godina

Daj ti prvo provjeri dali je on sakrio appdata folder,jer mislim da se on ne moze samo tako izbrisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Daj ti prvo provjeri dali je on sakrio appdata folder,jer mislim da se on ne moze samo tako izbrisati.

Atribut za skrivanje ne utječe na njegovo postojanje. Putanja bi i dalje bila pristupačna iako folder u exploreru ne bi bio izlistan.

Ako idemo sa pretpostavkom da taj folder i dalje postoji, onda je iz nekog drugog razloga nepristupačan. Naravno AKO doista i postoji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 16:07 (rustweaver).
12 godina
neaktivan

idi na  http://www.sevenforums.com/backup-restore/79734    idi na onaj post koji je napisao Billy(ako ti je uključen google prevoditelj-Štap) i klikni na link Start Menu Programs.zip  verzija je 64bit   upiši si sam ovu adresu gore u google jer ovako dođeš u glavni izbornik

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 17:47 (verudež).
15 godina
neaktivan

Ma ono nema appdata,probao sam i system restore,naravno neće jer nema appdata,

pokušao sam i run pa %appdata% nema ga...

verudež link ti ne radi {#}

16 godina
neaktivan
mario.maras kaže...

Ma ono nema appdata,probao sam i system restore,naravno neće jer nema appdata,

pokušao sam i run pa %appdata% nema ga...

Probaj ovo (prvi odgovor)

14 godina
neaktivan

a da probaš system restore ili ako baš oćeš vratit taj folder probaj sa pandora recovery

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mario.maras kaže...

Da vidiš u tome je problem,DIO KORISNIČKOG profila...Odem u upravljačku ploču,korisnički računi,upravljanje drugim,i onda cijeli laptop zašteka.Već sam ja mislio kreirati novi al neda :D

Ovo mi smrdi. Nemam Win7 pa ne mogu provjeriti, ali jesi li siguran da disk nije polagano počeo krepavati? Nije baš za očekivati da ti se OS jednostavno smrzne u takvoj situaciji. Blue screen/neki drugi error da, ali smrzavanje ne.

15 godina
neaktivan

Ma ono kad odem u control panel i pokušam napraviti drugi račun,onda mu se smrzn prozor taj,a ni Bog ga ne može zatvorit,pomogne mu jedino restart....Ne smrzne se on kao da neće sustav radit,nego mu se smrzne prozor u control panel...

probat ću ovaj način što ste mi rekli pa javim {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice