ITunes se ne želi otvoriti zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.662
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
iTunes problem

Dakle kad spojim iPhone 5 na laptop, iTunes uopće ne reagira, kada ga pokušam otvoriti odma izbaci sljedece: "iTunes has stopped working". Probao sam sve moguće opcije, uninstall napravio kako treba (od iTunesa, Bonjoura Itd), instalirao ponovno, probao pokrenut u Safe modu, opet ista stvar. Onda sam probao stariju verziju iTunesa no i to ne pomaze. Jedina stvar koja je uspjela bez problema je bila ta da sam guest account na Windowsima napravio i tako je radilo. Samo me zanima koji je razlog tome sto na defaultnom - admin useru ne želi raditi te spomenuo bi zanimljivost da se prije 2 dana iTunes otvorio nakon sto je laptop bio standby modu. Btw Windows 8.1 PRO x64 je u pitanju. Ako netko zna kako pomoći i sto napraviti, bio bih zahvalan.

Screenshot Screenshot
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 18:32 (beni-Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ITunes se ne želi otvoriti

- Probaj u "Compatibility" stavit windows7.

- Citat: "To change compatibility settings manually for a program, right-click the program icon, click Properties, and then click the Compatibility tab.".

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ITunes se ne želi otvoriti
I to sam probao prije, ne pomaze -.-
15 godina
neaktivan
ITunes se ne želi otvoriti

iTunes: May become unresponsive when connecting iPhone, iPad, or iPod touch

http://support.apple.com/kb/TS3219

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: ITunes se ne želi otvoriti
Probao sve od toga al nece, btw uspio sam rješiti kreiranjem novog admin accounta i obrisao sam stari..sad radi bez problema!! Admine moze lock na temu posto je rješena !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice