Internet brzina

poruka: 29
|
čitano: 5.842
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Internet brzina

Ovako...Prije 3-4 godine imao sam brzinu oko 475 do 500 kbps (variralo je) kada sam bilo što skidao preko utorrenta ili bittorrenta skidao sam bez problema sve! No zadnjih godinu, godinu i pol, smanjlilo mi se na 150kbps, u roku od tih godinu i pol sam uze D-link. I nakon što sam montiro D-Link wirelles našao svoj modem to sve spojio isto je bilo 450-500 kbps, i nakon 3-4 mjeseca što sam stavio D-link, smanjilo se na 150 kbps. I tako sve do danas. Stvarno neznam je li to do windows update nešto ili neam pojma, evo npr. prekjučer sam skidao film i skidalo mi je 450-500 kbps, jučer opet 150kbps :/. Stalno se mjenja.  Ako znate išta, u postavkama, preko interneta ma bilo što, pomagajte, jer ovdje nešto ne štima! Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Internet brzina
Dewey28 kaže...

Ovako...Prije 3-4 godine imao sam brzinu oko 475 do 500 kbps (variralo je) kada sam bilo što skidao preko utorrenta ili bittorrenta skidao sam bez problema sve! No zadnjih godinu, godinu i pol, smanjlilo mi se na 150kbps, u roku od tih godinu i pol sam uze D-link. I nakon što sam montiro D-Link wirelles našao svoj modem to sve spojio isto je bilo 450-500 kbps, i nakon 3-4 mjeseca što sam stavio D-link, smanjilo se na 150 kbps. I tako sve do danas. Stvarno neznam je li to do windows update nešto ili neam pojma, evo npr. prekjučer sam skidao film i skidalo mi je 450-500 kbps, jučer opet 150kbps :/. Stalno se mjenja.  Ako znate išta, u postavkama, preko interneta ma bilo što, pomagajte, jer ovdje nešto ne štima! Hvala unaprijed!

Jesi li složio WLAN security?

13 godina
neaktivan

Jel ti se susjedi obraduju kad te vide {#} provjeri da ti se ko ne kaci na mrezu.

13 godina
Dewey28 kaže...

Ako ti se problem s brzinom javlja samo kod skidanja torrenta, onda je moguće da se to događa zbog premalo seedova (izvora) na torrentu.

Torrent funkcionira na način da od svih ljudi koji imaju navedeni file uzima dijelove i spaja u cjelinu na tvojem računalu. Svi ti ljudi predstavljaju seed. Isto tako, svi oni koji skidaju od drugih predstavljaju leech. Ukoliko je omjer seed/leech loš, brzina preuzimanja je manja.

12 godina
neaktivan

Ne... Može pomoć?

12 godina
neaktivan

Ma znam na što misliš, seedersi, leechersi, ali to nije to... Hvala anyway

17 godina
Dewey28 kaže...

Ne... Može pomoć?

Što ne?

12 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Dewey28 kaže...

Ne... Može pomoć?

Što ne?

Ma nisam postavio wlan security, daj pomozi, di to da smontiram

17 godina
Dewey28 kaže...
Old Iggy kaže...
Dewey28 kaže...

Ne... Može pomoć?

Što ne?

O Bože... Složi to odmah ili nađi nekog da ti složi. Nađi uputstva prema točnom modelu routera (manual, Youtube...).

13 godina
neaktivan
Internet brzina

Imam i ja slican problem.Naime prije godinu dana sam imao net brzine 500 kb/s dow. a sada ne dize iznad 200 kb/s.Sve isto starci placaju...Iko?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Dewey28 kaže...
Old Iggy kaže...
Dewey28 kaže...

Ne... Može pomoć?

Što ne?

O Bože... Složi to odmah ili nađi nekog da ti složi. Nađi uputstva prema točnom modelu routera (manual, Youtube...).

Probat ću..

13 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Al ovog vole susjedi {#}

ON TOPIc : drakula789 zicno?Bezicno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 22:36 (blue_tander).
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Imam i ja slican problem.Naime prije godinu dana sam imao net brzine 500 kb/s dow. a sada ne dize iznad 200 kb/s.Sve isto starci placaju...Iko?

Vjerojatno ti je brzina na 2Mbita ograničena, dali si prije nekakav kvar u vezi stzabilnosti veze prijavljivo?

13 godina
neaktivan
blue_tander kaže...
Old Iggy kaže...

Al ovog vole susjedi {#}

ON TOPIc : drakula789 zicno?Bezicno?

zicnio

O B O nije bilo nista ,ali samo odjednom da mi padne a starci isto placaju to je cisti bezobrazluk

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
Internet brzina

Da li netko zna koliko ja sluzbena brzina interneta T-coma s MAX tv paketom i flat rateom + telefonom.

Imam 4.56 Mbs download i 0.47 Mbs upload. Nisam prije provjeravao ali mi se cini da je interent prije bio puno brzi pogotovo u uploadu.

Mislim 0,47 Mbs upload je stvarno mizerno.  za ulpad file od 10 MB treba 2,5 minue

Znam da su ovi iz T-coma pokvarena bagra i da nas cijede ko limun prodajući nam brzinu koja je svugdje normalna brzina.

Da znam kako uploadao bi im DDos samo tako :-)

Nisu normalni. A sjecam se kada je jos Mesic govorio u svom isbornom programu kako ce informatizirati cijelu drzavu?!?!?!?koje su sve to lazi.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Internet brzina

Imam paket sa brzinom do 4 Mbps, router se uredno spaja na oko 4900 kbps download i 574 kbps upload, ali šta mi znači kad nikad ništa ne mogu skidati sa više od 500kBps. Ne znam kak je kod drugih ali ako podijelimo 4000kbps sa 8, dobijemo 500kBps... a to je maksimalna brzina za ono što se plati. Sad ako se istog principa drže i za upload, nije ni to 574 nego je 512. A jasno da je upload nikakav, to ti je do tehnologije, a ne do HT-a ili kak se već zove po novom.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Internet brzina

Kad upalim računalo imam zadovoljavajuću brzinu (speed test 1,96 Kbps -plaćam 2Kbps).Nakon 15-20 minuta surfanja brzina se smanjuje do nepodnošljivosti.

Monitor je bio spojen DVI a sada je VGA .Zvao sam službu za korisnike i kažu da je sa njihove strane sve uredno.

U čemu je problem?Zahvaljujem na pomoći.

ja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
yoyozo kaže...

Kad upalim računalo imam zadovoljavajuću brzinu (speed test 1,96 Kbps -plaćam 2Kbps).Nakon 15-20 minuta surfanja brzina se smanjuje do nepodnošljivosti.

Monitor je bio spojen DVI a sada je VGA .Zvao sam službu za korisnike i kažu da je sa njihove strane sve uredno.

U čemu je problem?Zahvaljujem na pomoći.

{#}

B-A-R-C-A
13 godina
Internet brzina

Bunite se jer dobivat full brzinu za svoj paket... ja ne mogu dobiti niti 250kbps a bogami niti si dignuti brzinu na 5-10mbps... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na stranu Kbps i Mbps.Moj problem je što otvaranje neke stranice moram čekati sto godina.

ja
15 godina
odjavljen
Internet brzina

Onda je problem u tvojem računalu. Možda neki spyware, malware ili ostala gamad? Odnesi komp nekome pa isprobaj tamo što se događa.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Internet brzina

Zašto mi T-com krade 5mbit-a? {#}

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 5:51 (BlackMoon).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...

Zašto mi T-com krade 5mbit-a? {#}

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
13 godina
Internet brzina

Zato što mogu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet brzina

Da ne otvaram novu temu, zna neko kako se zove onaj provider u Podravini što nudi internet po dobrim cijenama, mislim da je IP _____. Bilo je tu na forumu, hvala :D

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pro ping?

Svima koji mi pomognu lupam HVALA ;)
16 godina
neaktivan
luka123456780 kaže...

pro ping?

Tako je,hvala :D

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
11 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

To je odlican internet. I ja ga namjeravam uzeti ovaj mjesec. Dosta frendova ga je uzelo i stvarno dobiju ono za što plate. Svakako preporucam. LP {#}

Svima koji mi pomognu lupam HVALA ;)
11 godina
neaktivan
Internet brzina

Da ne otvaram novu temu, naime plaćam 10 Mbps, no imam oko 8 u praksi. Da li je to oke brojka ili trebam zvati službu za korisnike? To je za bežično spajanje gdje je modem udaljen 30cm.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice