Hard disk + win 7 problem

poruka: 3
|
čitano: 1.379
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hard disk + win 7 problem

Pozz,

Imam problem sa racunalom sinoc mi je sve radilo i danas kad sam upalio racunalo zamrzao mi je windows i kada sam restartirao nisam vise mogao upalit samo imam criticu na monitoru koja stalno blica. Pretrazio sam po googlu i isao sam na repair windowsa.

Isao sam na cmd diskpart, select disk 0, list volume gdje mi prikaze particije zatim na exit. Kada probam upisati C: to mi je inace particija na kojoj nije winodws mogu joj pristupiti ali kad idem na D: tu je windows izbaci mi "Data error <cyclic redundancy check>". Probao sam i ponovo podici windows i neda mi jer kao ta particija ne valja. Hvala na pomoci unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Hard disk + win 7 problem

Poušaj si nabaviti Bootabilni CD/DVD i sa njega si digni sustav,tada idi pogledaj koji ti točno problem sa particijama.Ako neznaš ni to lijepo si stavi nove Windowse i gotovo :P

MCentarM
17 godina
Re: Hard disk + win 7 problem
marioor kaže...

..Pretrazio sam po googlu i isao sam na repair windowsa.

Isao sam na cmd diskpart, select disk 0, list volume gdje ..

-ne diraj ono što nisi siguran, na googleu ima svašta. Ovako možeš smao obrisati particiju...

-pokreni chkdsk ili ubaci DVD sedmice i ako je moguće on će popraviti disk ako je takva greška (za fizički kvar nema soft popravka).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice