Jel zna mozda netko gdje da kupim raspberry pi u zagrebu al da ducan radi vikendom
Gdje kupiti Raspberry Pi u Zagrebu
- poruka: 12
- |
- čitano: 25.662
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš samo na njuškalu...Ili s ebay-a
Jel zna mozda netko gdje da kupim raspberry pi u zagrebu al da ducan radi vikendom
http://hr.rsdelivers.com/product/raspberry-pi/raspberry-pi-type-b/raspberry-pi-type-b/7568308.aspx
Zastupnik za RS Pro u Hrvatskoj je tvrtka Altpro i koji njih se jedino može kupiti Raspberry Pi u Hrvatskoj (ako ti treba račun).
Inaće možeš naručiti i izvana no mene je skuplje izašao jer mi je carina i špedicija oderala kožu :( No sada pošto smo u EU ne bi trebao imati više tih problema...
Za kaj sluzi ta stvarcica? Koja svrha Raspberrya?? interesantno mi izgleda...
Zastupnik RS Components za Hrvatsku je Primotronic i na njih vode stranice "hr.rsdelivers.com". Kod njh sam kupio RPi prije nekoliko mjeseci za 265kn + PDV.
Altpro je zastupnik za Farnell. Btw, na stranicama im je naveden broj telefona na kojem se može čuti "birali ste broj koji se ne koristi".
Zastupnik RS Components za Hrvatsku je Primotronic i na njih vode stranice "hr.rsdelivers.com". Kod njh sam kupio RPi prije nekoliko mjeseci za 265kn + PDV.
Altpro je zastupnik za Farnell. Btw, na stranicama im je naveden broj telefona na kojem se može čuti "birali ste broj koji se ne koristi".
Koliko si ga platio(skupa s pdv-om)? jel više od 300?Neznam jel mi se isplati kupovat model b za 70kn više od modela a koji je slabiji po RAM-u,koristio bi ga na tv-u,za skype i surfanje i naravno imišljanje svakojakih sr_anja po kojim sam poznat...btw,jel on dolazi s instaliranim os-om i jel mogu priključit usb webcam na njega(tj. hoće li mi driveri pasat?)
Da li si sveukupno platio 265 kn + PDV za uređaj ili ima jos nekih skrivenih troškova dostave iz UK u Hrvatsku ili nešto slično. Znam da je dostava unutar Hrvatske oko 30 kn i to je ok, al sam čitao iskustva drugih ljudi da bi međunarodna dostava znala bit skupa
Da li si sveukupno platio 265 kn + PDV za uređaj ili ima jos nekih skrivenih troškova dostave iz UK u Hrvatsku ili nešto slično. Znam da je dostava unutar Hrvatske oko 30 kn i to je ok, al sam čitao iskustva drugih ljudi da bi međunarodna dostava znala bit skupa
Ispadne sve skupa oko 350kn,ali sad smo u eu pa bi valjda trebalo bit jeftinije?
Jeli se promijenilo što u međuvremenu po pitanju nabave raspberry pi u Hrvatskoj?
Tražim model B+ pa me zanima gdje bi isti mogao kupiti po prihvatljivoj cijeni (ako ne u HR onda iz vana al da opet cijena uz dostavu ispadne pristojna)?
Tražim model B+ pa me zanima gdje bi isti mogao kupiti po prihvatljivoj cijeni (ako ne u HR onda iz vana al da opet cijena uz dostavu ispadne pristojna)?
Ja sam upravo naručio B+ preko amazon.uk. Izašlo me je 32 £ (Item: £26.49 + Postage&Packing: £6.50).
http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00LPESRUK/ref=ox_ya_os_product_refresh_T1
Sam "Raspberry Pi" preko amazona ne dostavlja u HR, ali na gornjem linku klikneš na "21 new from..." i pronađeš prodavača koji dostavlja u HR. A možda pronađeš negdje drugdje i za jeftinije
Jel ima tko za preporučiti neki WiFi dongle dobavljiv u Zg koji radi na RPI-u B+?!