Game Ranger

poruka: 7
|
čitano: 6.799
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Game Ranger

Neznam jeste ikad culi za ovo ali to je program slican hamachiu samo sto ima popis igara koje mozete igrati (ko xfire).

Ima jedan cudan problem.Ja i troje mojih frendova ga igramo.Kad ja i jos jedan frend igramo igra pocne lagat ko luda i nemoze se igrati a kad samo jedan od nas igra sve normalno bude.NJemu pored imena bude jos neka ikona ali neznam sta to znaci.

BTW ima jos jedan problem samo kad jedan (beno) hosta onda se svi mozemo joinat a kad netko drugi hosta onda uvijek jedan ne moze uci?

Znate li koji bi problem mogao biti?

Ovo oznaceno Ovo oznaceno
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Game Ranger

mozda nitko od vas nema otvorene portove? kolko sam koristio GR sam procitao da ne treba imati otvorene portove, ali sto je tu je, otvori ih samo pa probajte ponovno. to sto ti lagga, lagga jer i tvom kolegi laguje masno pa bi to (mozda) bilo zbog toga, pogotovo ako je on server.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Game Ranger
Bass kaže...

mozda nitko od vas nema otvorene portove? kolko sam koristio GR sam procitao da ne treba imati otvorene portove, ali sto je tu je, otvori ih samo pa probajte ponovno. to sto ti lagga, lagga jer i tvom kolegi laguje masno pa bi to (mozda) bilo zbog toga, pogotovo ako je on server.

Da updejtam malo.Kad nas je troje nema veze kojih onda radi bez problema a kad dodje ovaj jedan onda svima laga.Kad on igra i jos dvoje s njim isto nema problema.

Samo ja njemu ne vidim ime u igri a ni on meni?On igra na laptopu i spjen je bezicno a svi ostali zicno preko PC-a.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
14 godina
neaktivan
Game Ranger

Imam isto problem, kada ja i moj frend treba da igramo zesce laguje, a kada sam igram ok je, takodj i kod njega.   Ako neko od nas dovice pravi sobu nemoze drugi da udje kod njega samo pise waiting a host.... a kada udjemo u drugu sobu ni on ni ja nevidimo menjusobno imena, zna li neko sta je upitanju?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Game Ranger

instaliral sam si to da bi igral NFSMW online

nisam mogal se prikljucit (join) na nijedan server

sad dok je upaljen taj game ranger ne mogu uc u igru

pokaze mi onu sliku ko ja se pojavi prilikom paljenja, onda ide black screen i ugasi se igra

probal sam i COD2, ali isto nece

pojavi se black screen i nakon par sec pokaze se desktop i opet black screen i tako u krug (petlja)... na xfire radi normalno

jel zna itko kako rijesit problem :(

Good to know
12 godina
neaktivan
Re: Game Ranger
Perkan777 kaže...

Neznam jeste ikad culi za ovo ali to je program slican hamachiu samo sto ima popis igara koje mozete igrati (ko xfire).

Ima jedan cudan problem.Ja i troje mojih frendova ga igramo.Kad ja i jos jedan frend igramo igra pocne lagat ko luda i nemoze se igrati a kad samo jedan od nas igra sve normalno bude.NJemu pored imena bude jos neka ikona ali neznam sta to znaci.

BTW ima jos jedan problem samo kad jedan (beno) hosta onda se svi mozemo joinat a kad netko drugi hosta onda uvijek jedan ne moze uci?

Znate li koji bi problem mogao biti?

Znam taj problem jer sam ga imao.Lagga ti zbog sljedećih načina:

1.Windows Firewall je uključen(isključi ga i nebi trebalo laggati)

2.Netko od vas ima visok ping,a to je zato što kad igra ima uključen facebook(google chrome),i bittorrent,ili neki drugi program koji koristi internet(da bi riješio problem visokog pinga,isključi sve programe dok igraš,ostavi samo igru koju igraš i gameranger uključen)

3.Kažeš da igra jedan od vas na laptopu.Ako igra onda koristi bežično povezivanje na internet(wireless connection).Ja imam isto PC,i isto je bežično povezan.Problem je kad ti je signal do kraja,ili više od 3 crtice,jer onda taj uređaj koji ti hvata signal,hvata ga prebrzo,i onda lagga.Da bi riješio taj problem,probaj svoj wireless uređaj pomicati dok ti signal ne bude 3 crtice ili ispod 3(znači 2,jer ako je 1 presporo će ti ići internet,tj. štekat će se).

-Ikona kraj imena koja ti se pojavi znači italic(lagger)-to znači da ta osoba ima slabu internetsku konekciju.Kako bi to riješio,neka se osoba koja ima to kraj imena izađe iz sobe i ponovno uđe,a ako i to ne riješi problem,neka isključi gameranger i ponovno udje(relogin)

Ovaj problem sa hostanjem neznam riješit,ali mislim da je zato što imate svi drugačije verzije igre(probajte skiniti svi isti patch i crack za patch,pa bi trebalo raditi,ali sad kažem,neznam točno šta je).

Maky
10 godina
neaktivan
Game Ranger

Izvinite nemam pojma o igrama i serverima,laik sam u tome htio bih samo da pitam da li na tom game ranger kada ja hostam i onda ja i moj prijatelj igramo da li je to besplatno,to hostanje ? Hvala. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice