Flash nece u fullscreen

poruka: 4
|
čitano: 995
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Flash nece u fullscreen

Imam 2 CD-a s interaktivnim mapama, iz 2008, otvaranjem .exe fajla na windows XP aplikacija se uredno pokrene i po cijelom zaslonu je, a u windows 7, 8 i 10 neće u fullscreen, a prozor u kojem se otvori je tak mali da se jedva strelica vidi. Koliko vidim radi se o flash aplikaciji, izbornika nema nikakvog osim onog desni klik pa nešto za kameru, mikrofon i hardware acceleration.
I kak da sad ja otvorim to u fullscreenu?
Probao sam compatibility mode za win xp i starije, ali je i dalje isto.
Googlanjem dobivam samo odgovore kako staviti flash aplikacije iz preglednika u fullscreen, ali o ovim u windowsima nista nema.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2015.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Flash nece u fullscreen

I ne možeš ručno promijeniti veličinu prozora? To ti onda znači da je autor programa zeznuo stvar. Provjeri ima li patch za taj program.

Ako nema, progaj program ResizeEnable. On bi ti trebao omogućiti da si promijeniš veličinu tog prozora, čak i kad on ne da.

14 godina
neaktivan
Flash nece u fullscreen

I dalje ne pomaze, prozor je uvijek ovak mali kaj god da ja tiskam. Eventualno se poveća sadržaj, ali prozor ostane iste veličine pa je još manje upotrebljivo. Program za resize ne pomaže, ne pojavi mi se ništa uz rub kako piše da bi trebalo.

Zapravo je netko dobre pare pobrao za taj program, točnije Astarta plus, a ne valja uopće. Čak se niti neda zatvoriti bez task managera.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2015.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 17:11 (Diplomirani pješak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Flash nece u fullscreen
Diplomirani pješak kaže...

I dalje ne pomaze, prozor je uvijek ovak mali kaj god da ja tiskam. Eventualno se poveća sadržaj, ali prozor ostane iste veličine pa je još manje upotrebljivo. Program za resize ne pomaže, ne pojavi mi se ništa uz rub kako piše da bi trebalo.

Kad je taj program za resize učitan onda rubovi prozora koji se prije nisu mogli pomicati sad se mogu. Recimo kad u Exploreru klikneš desnom tipkom miša na neku mapu ili fajl i odabereš Properties - tom Properties prozoru inače ne možeš mijenjati veličinu, ali kad je ResizeEnable učitan, onda možeš.

No sad kad si dao screenshot vidi se da taj program s kojim imaš problema uopće nema rub - vjerojatno zato ni od ResizeEnablea nema koristi.

Možda bi ti eventualno koristilo da u tabu Compatibility uključiš Run in 640 x 480 screen resolution.

Diplomirani pješak kaže...

Zapravo je netko dobre pare pobrao za taj program, točnije Astarta plus, a ne valja uopće. Čak se niti neda zatvoriti bez task managera.

Ovak na prvu i izgleda ko da je to sklepano tek tolko da je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice