zadnjih par dana firefox je cili čudan. Otvara dobro stranice ali recimo kad kliknem na botun on tek za par sekundi počme učitavat stranicu. Do čega to može biti..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
alternativni browser?
edit:mislim kako radi drugi browser?
Koristim firefox samo, ali sam sada instalira chrome dok se ne riješi ovo s mozillom. Chrome radi odlično i ne čekam kad stisnem neki botun već ga odma čita.
reinstaliraj program,onda ti dadnem foru da je ubrzas
Koristim firefox samo, ali sam sada instalira chrome dok se ne riješi ovo s mozillom
možda neka viroza? s čim si skenirao?
i koja verzija firefoxa..3.6?
imaš dodatke?
Najnovija verzija firefoxa, dodakte jedino šta koristim je onaj za twitter..
ako chrome radi dobro..ne znam,jesi ga skenirao i s čim?
Nisam ništa radia dodatno..
Nisam ništa radia dodatno..
pa reci bar koji antivirus koristiš i eventualno još neki skener ?
jel se usporio nakon instalacije tog addona ili ..
Koristim Bitdefender antivirus, ne vjerujem da je zbog addona...
Koristim Bitdefender antivirus, ne vjerujem da je zbog addona...
da ga još proskeniraj
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
mali besplatni scaner,pa napravi brzu provjeru..imaš na hrvatskom..
Naša mi je oko 12 zaraženih
Naša mi je oko 12 zaraženih
obriši ih,pa vidi ima li promjene u firefoxu
Opet nakon klika treba pričekat dvi tri sekunde da počme očitavat
Opet nakon klika treba pričekat dvi tri sekunde da počme očitavat
da,ne znam zašto se to događa,ako nemaš na kompu neki registry cleaner,preporučam ti glary utilities optimizator..
on ima cleaner koji je specijaliziran za registar..
možeš napravit 1 click maintenance(ostavi sve po defaultu)..
scan pa repair..
a onda zaboravi na njega na jedno mj dana..
ima oko 15 mb,brz je i solidan,besplatan jasno..
Jel bolji od CC cleanera
Jel bolji od CC cleanera
ccleaner za čiščenje diska da,al ovaj ima bolji registry cleaner + još dosta funkcija po modulima..dobar je..
koliko imas rama ,ako imas manje od 512MB zna stekat,ja zato koristim chorome
Imam 4gb ram, nova mi konfiguracija..
Da pitam zašto mi FireFox na win7 zna po 50% cpu usage uzimat kada odem npr na facebook chat i chatam on mi zna nekad na 50% cpu trošit isto tako nekad kad gledam vide-e zna skočit na 50% koliko god tabova imo on se tak ponaša evo sada sam instaliro 3.6 pa ću vidjeti hoće li i na njemu!
reinstaliraj program,onda ti dadnem foru da je ubrzas
Koja fora?? jel to ono kad se mijenja po http.maqrequest.pippeling i sl..??
Da iskoristim ovu temu za svoj problem :D
Naime kad god otvorim Firefox, ekran mi postane pun sitnih linija, sve se zamuti i onda plavi ekran i komp se restarta. Sumnjam na neki virusić, preko maila sam dobio nešto što sam odmah htio izbrisat, ali se desila gornja priča i ništa od toga (ni u safe modu), za mail koristim Outlook 2007. Čudno mi je da bi nešto prošlo, jer koristim mail od faxa koji ima opake filtre i brdo toga blokira.
Sve ostalo radi, mogu šta god, ali čim upalim firefox, plavi ekran. Sa CCleanerom sam sve počistio, sad skeniram sa Malwarebytes antimalwareom i Spybotom, no nisu našli ništa.
Da li se netko susreo sa nečim takvim ili ima kakav savjet ?
Ima li neki način da obrišem inbox bez da otvaram outlook ?
Novosti :
reinstalirao sam firefox, stavio najnoviju verziju, i isti problem. S time da sam koristio internet explorer za download i s s njim nije niš zaštekalo.
ko što sam napiso, sve sam iskeniro, i nije nađeno ništa.
edit : uspio sam obrisat onaj mail koji je možda sumnjiv bio, reinteliro firefox, i sad čim se upiše neka adresa i stisne enter, eto plavi ekran i restart. Isto to ako je outlook upaljen 10ak sekundi
MOLIM POMOĆ!!!
eto, još sam probao sa Tune Up Utillities poistit, ai problem ostaje.
Plavi ekran sa porukom BAD_POOL_HEADER i error porukom 0x0000000019 (ne znam točno kolko nula) i to samo prilikom pokretanja Firefoxa i Outlooka 2007. Probao sam reinstalirati Firefox, ali ne pomaže.
Tražim po net, i dosta ljudi je imalo taj problem, ali nigdje konkretnog rješenja tog problema, ili bar ne ono koje bi meni pomoglo.
Konfa i OS su u "Moj PC"
Molim za bilo kakvu pomoć.
de ljudi pomozite covjeku...
Ne,ne....imam isti problem jer koristim užasni i bugoviti BD 2010. ISkLJUČI antifishing za Mozillu u BD-u i sve će se ubrzati. S jednim od zadnjih updatova pokvarili su antiphising opciju.
Anti-phishing Tool Bar Not Working With Firefox 3.6 - BitDefender Forum
Moj problem riješen preko windows dvd-a i system recoveryja, di sam vratio stanje sistema od prije par dana.