Fifa 12 problem

poruka: 12
|
čitano: 5.521
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Fifa 12 problem

pozdrav ekipa imam jedan problem vezan uz fifu 12....

naime kada startam igru dobivam isprekidanu sliku i tiltanje...

slova postanu zmuckana i necitljiva, a ostala grafika je uredu...

igra se normalno vrti i radi pa bih vas molio za rijesenje ovog problem ako netko nesto zna....

hvala...

pozz

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 12 problem

iako nije nitko odgovorio, samo da napomenem problem rijesen...

update drivera za grafu je bilo rijesenje...

pozz

daemon {GmF}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 12 problem

Da li netko zna kako rješiti problem? Kad god pokrenem Fifu ona se ne pokreće samo se stvori file FIFACrash Dump CL942004... Pojma nemam kako da to rješim.

Updateo sam drivere od grafičke, cracko i sve šta sam na netu našo ali bezuspješno molim pomoć što prije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 12 problem

isti problem i kod mene :O

13 godina
neaktivan
Fifa 12 problem
Dečki probajte sa updateom directX, moguće da vam je to problem oko pokretanja, jer u samom zahtjevu vam stoji naravno na engleskom da ako se ne pokrene da se iz foldera gdje ste instalirali igru pod imenom "_Installer" u pod folderu "driectX", pa zatim "redist" instalira isti.

PS: pokušajte pa javiti kakvo je stanje :)
SD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ma nece opet...:(( ja dok instl. i carckam onda dok udem u igru prije neg sto udem tj. nemogu ni uc.. mi se pokaze kao nes EA i na turskom nes kao update...i ja updetam i opet nece neznam sta je pomagajteeeeeeee

15 godina
neaktivan
Fifa 12 problem

Podesavanje Joistika mi prestavlja problem na tipkama za kretanje nece da primi loptu samo se odbija od igraca joistik nema analog ne znam kako da podesim to....

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz, imam isti problem kao i pedjat89, ako moze pomoc ili ako je pedjat89 uspio da rijesi da mi kaze kako  :D

16 godina
Fifa 12 problem

decki jeste rijesili ovaj problem s yostickom? ak jeste molim vas da mi velite kak

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Blade18 kaže...

decki jeste rijesili ovaj problem s yostickom? ak jeste molim vas da mi velite kak

haha pa svaka fifa ima config u mapi gdje je instalirana igrica i tamo trebate namjestit da igricu igrate s joystickom

d4rkd3atH
16 godina
Fifa 12 problem
Nije to bil problem da si mi neznamo namjestiti... Ja imam kontroler bez gljiva i svaka lopta mi se magicno odbijala od igraca. Ja sam to rijesio tako da sam u regedit,... stavil ime nekog logitecha isto bez gljiva
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 12 problem

molim da mi pomognete kad udjem u fifu pocne igrica i trazi da ukucam ime odnosno da napravim nalog to uradim i izaberem tim i ono ok nesto hospital i onda mi se pojavi slika runija i ne mrda se sat vremena dalje nemogu . molim vas pomozite . pozzz

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice