Facebook Like button - problem!!?

poruka: 29
|
čitano: 5.291
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, trebam na jednu web stranicu (statički) putem DWa staviti funkciju za Like button.

I naravno da znam koji je postupak, putem njihove stranice sam došao do toga koda, u DW sam ga postavio naravno u kod (išao sma stavljat preko indexa naravno), i gdje god da stavio i kako god, jednostavno neće!!!

Pa ako mi ikako možete pomoći, reći u čemu je greška, jer stvarno mi je to hića, a nikaj mi neće što siprobam (preko bilo kojeg browsera je ta greška)!!!???

...hvala unaprijed...

(evo primjer preko slike)

kod u DW kod u DW
primjer greške primjer greške

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajmo ljudi, može odg neki???

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Facebook Like button - problem!!?

Ista stvar, opet neće...a fino kopiram kod i postam u kod stranice, probao sma i na više mjesta, i jednostavno neće.

Pa de mi recite, po ovim slikama, jel sam ja kaj pogriješio ili??? (da nije možda problem što to gledam u previewu, jer kad stavim to u DW, refresh&save, i odem na browser i neće...jedino ako moram baš učitat na server, makar mislim da nije do toga)!

16 godina
neaktivan

Evo sad sam ja probao, neprikazuje se like button na localhostu, moras staviti na server.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Išao sam i tom metodom, ali isto neće...ubacio sam i iFrame i html5 kod, i na više mjesta, ali nikako neće, čak i kad sve fino prebacim novitet na server i otvorim stranicu, nema ništa...stvarno ne kužim u čemu je problem??? ...a očito je kao jednostavno...:S

16 godina
neaktivan

Ajmo ljudi, da nitko ne može pomoći, a ja ne pronalazim grešku!!! :S

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa šta je ovo, toliko vas tu na forumu i nitko da bi se udostojio odg na problem, ovaj forum stvarno propada očito da se čovjek mora obračati na strane forume!!!!!!!!?

0 5 hvala 0
15 godina

Mislim da ti fali ti  http ispred  //www.face...

Najgora sljepoća je kad se ne želi vidjeti i najgora gluhoća je kad se ne želi čuti.
16 godina
neaktivan

Nije do toga, to nema veze, a i kod sam uzeo sa te Facebook stranice, a tamo nema greške...

Sad, ko je stručnjak, neka mi pomogne naći u čemu je problem!!!

15 godina
Sad sam probao i točno je ovo što kaže Master Tino, postavi na server i radit će. Ako baš hoćeš na localhostu onda dodaj http: tamo gdje treba.
Najgora sljepoća je kad se ne želi vidjeti i najgora gluhoća je kad se ne želi čuti.
16 godina
neaktivan

I to sam isto napravio, ali nije išlo.

Eto, kad sam dodao taj kod u DW u index i sve fino namjestio, otišao sam u host postavke, tj. da te ažurirane dokumente prebacim ponovno na local host, da bude online na stranici, i kad sam i to sredio, otvorio stranicu preko neta (ne naravno kao preview preko DW), i opet toga nije bilo)!!!

Budem se još malo time pozabavio sad noćas pa javim...;)

16 godina
neaktivan
Grbi94 kaže...

Mislim da ti fali ti http ispred //www.face...

Imao si pravo, falilo je HTTP: kod facea...ne mogu vjerovat da to nisu stavili, tj. da im je to promkalo ili nekaj...:S

15 godina
odjavljen
Grbi94 kaže...

Bart kaže...
Grbi94 kaže...

Imao si pravo, falilo je HTTP: kod facea...ne mogu vjerovat da to nisu stavili, tj. da im je to promkalo ili nekaj...:S

Znam da je zločesto, ali pratim ovu temu od početka i nemogu vjerovati {#}

Vidim da si radio onu stranicu za auto servis. Potrebno je razlikovati apsolutnu i relativnu putanju. Kao što sada vjerojatno znaš za apsolutnu putanju uvijek stavljaš prefix bio on http:// ili c:\

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Grbi94 kaže...

Bart kaže...
Grbi94 kaže...

Znam da je zločesto, ali pratim ovu temu od početka i nemogu vjerovati {#}

Vidim da si radio onu stranicu za auto servis. Potrebno je razlikovati apsolutnu i relativnu putanju. Kao što sada vjerojatno znaš za apsolutnu putanju uvijek stavljaš prefix bio on http:// ili c:\

Ma znam, moja greška i ispust, jer nisam odmah skužio da kod facea fali http: ...totalno moja greška i manjak koncentracije...:S

16 godina
neaktivan

Samo da pitam, kako pozicionirati taj Like button, jer pokušao sam svakako: preko diva, preko naredbi i svega, ali uvijek ostaje skroz lijevo?

15 godina
odjavljen
Bart kaže...

Samo da pitam, kako pozicionirati taj Like button, jer pokušao sam svakako: preko diva, preko naredbi i svega, ali uvijek ostaje skroz lijevo?

A da staviš negdje, recimo na pastebin.com taj komadić koda? Bilo bi nam svima puno jednostavnije. Najednostavnije je riješenje ako se taj button nalazi unutar <iframe> taga da ga staviš unutar <div> taga odnosno wrappaš i onda putem id atributa dodjeliš css deklaraciju.

16 godina
neaktivan

Evo kak izgleda:

html html
css css
16 godina
neaktivan

Da li itko zna uzrok problema???

15 godina
odjavljen
Bart kaže...

Pogledaj koje si propertye definirao tom divu, samo padding i širinu, nigdje nemaš propertye koji bi definirali njegovu poziciju.

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bart kaže...

Pogledaj koje si propertye definirao tom divu, samo padding i širinu, nigdje nemaš propertye koji bi definirali njegovu poziciju.

Tipa koji? (inače padding pomaže, što je onda najbolje u ovom slučaju)?

15 godina
odjavljen
Bart kaže...
alankish kaže...
Bart kaže...

Padding je padding, odnosno on definira prazni prostor, whitespace između rubova elementa i samog elementa. Tebe zanimaju propertyiji koji su usko vezani uz poziciju, recimo left i top.

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bart kaže...
alankish kaže...
Bart kaže...

Padding je padding, odnosno on definira prazni prostor, whitespace između rubova elementa i samog elementa. Tebe zanimaju propertyiji koji su usko vezani uz poziciju, recimo left i top.

Jednostavno neće nikak, što god da mu zadam on ostaje skroz lijevo!!!

Pa jel možeš malo dublje pomoći: znači zadao sam mu div, ubacio ga u content, zadavao svakakve propretye, ali ništa!!!?

P.S. Da usput pitam, zašto mi webmail koji se nalazi uz domenu koju koristim za stranicu) ne reagira kako spada, tj. klijentu kojem sam dao, ne služi ga najbolje, ne slanazi se u njemu, te da pitam- da li je uopće bitno koristiti taj maila, ako klijent već ima gmail recimo, da li onda ovaj na Horde ima kakvu prednost, osim što je vezano uz stranicu. Te ako ima, koji je najlkaši način za korištenje klijentu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 14:28 (Bart).
15 godina
odjavljen
Bart kaže...

Jeli imaš tom divu gdje se nalazi FB like button definrian position: ?

Imaš kreirane mail boxove?

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bart kaže...

Editirao sam onaj zadnji post u vezi maila. Radi on, samo je kompliciraniji za klijenta za razliku od onih tipa gmail, yahoo i sličnih, pa ako može odg na taj editirani post u vezi ovoga...;)

Jel misliš na ovo da trebam srediti ili? (slika u prilogu)

primjer primjer
15 godina
odjavljen
Bart kaže...
alankish kaže...
Bart kaže...

Editirao sam onaj zadnji post u vezi maila. Radi on, samo je kompliciraniji za klijenta za razliku od onih tipa gmail, yahoo i sličnih, pa ako može odg na taj editirani post u vezi ovoga...;)

Jako teško te razumijem što uopće trebaš. Primarna namjena takvih mailboxova koje otvaraš na vlastitoj domeni je povezivanje sa desktop klijentom a ne korištenje u web pregledniku. U čemu je problem da nemožeš dati kod, ili ga uploadati recimo na jsfiddle ili pastebin?

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bart kaže...
alankish kaže...
Bart kaže...

Jako teško te razumijem što uopće trebaš. Primarna namjena takvih mailboxova koje otvaraš na vlastitoj domeni je povezivanje sa desktop klijentom a ne korištenje u web pregledniku. U čemu je problem da nemožeš dati kod, ili ga uploadati recimo na jsfiddle ili pastebin?

Evo ga:

http://jsfiddle.net/R8PSD/

15 godina
odjavljen
Bart kaže...

Vidim da si napravio sve samo ne onako kako treba. Evo ga ovdje. Moraš si malo layout posložiti da ti se prilagođava sadržaju.

16 godina
neaktivan
alankish kaže...
Bart kaže...

Vidim da si napravio sve samo ne onako kako treba. Evo ga ovdje. Moraš si malo layout posložiti da ti se prilagođava sadržaju.

Hvala, puno, sad razumijem gdje sam pogriješio...stvar ispravljena i sad sve radi...čuj, na greškama se uči, a najbolje je učitii od iskunsijih, jer tu je još puno stvari za naučiti...;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 16:11 (Bart).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice