Dakle prije otprilike 2 tjedna kad bih gasio komp bi mi se prije nego se ugasi počele pojavljivati error poruke. Zbog škole nisam imao skoro ništa vremena pa sam odlučio se sad malo s time pozabaviti, dakle sigurno je da sam prije imao neki drugi error, googlao sam ga i nebi našao ništa, a sad mi se pojavio neki novi error (screnshot u prilogu) i smeta mi jer mi drastično usporava vrijeme restarta i gašenja dok se taj prozor ne makne. Ima li prijedloga?
Errori pri shutdownu
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.389
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Još kad bi vidio što piše, možda bi i mogao pomoći..
sta god da je ta aplikacija procitaj i upsii na google i vidi koja je.. Kad saznas obrisi i instaliraj ponovo ovako brate nista se ne vidi barem nam napisi
Oprostite sto nije bas vidljivo na slici, evo piše Wc3ITb.exe - Application error
-unable to start correctly (0xc0000142), click to close the application
Eto zato mi smeta jer moram klikat to da bi mi se ugasio komp, a inace googlao sam to i ne nađe ništa (ako se pod time misli na 3 random stranice koje su lista random email adresa).
Jos sam prije toga gledao u task manageru i nema nista ni slicno tome. Ako nista i tako mislim uskoro reinstalirat windows da se mao osvježi i možda probat windows 8
Odi u command prompt kao administrator (desni klik run as administrator) upiši sfc /scannow pa enter nek provjeri windowse.
možeš skenirati i mbam-om. Ne znam što je taj Wc3ITb.exe ništa nema na googleu o njemu
Evo jesam pa kaže da nije našao nijedan integrity violation
probaj sa ovim programom gasi ga u trenu pa ako bude ok javi se da znamo
probaj sa ovim programom gasi ga u trenu pa ako bude ok javi se da znamo
Hvala, ova aplikacija je cudo, komp se ugasi u sekundi ko da ga je netko iskopčao iz struje :D
Kako god, kad mi se palio trebalo ga je 2 puta restartat jer je pisalo disk read error
Inace imam ssd pa mi se i tako komp gasio u 5-8s samo s ovim errorom mu je trebalo i do 20s dok se debuga