Dvi to 3rca neprenosi sliku na tv

poruka: 7
|
čitano: 1.847
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Dvi to 3rca neprenosi sliku na tv

Poz imam graficku GeForce 8400GS i na njoj ima DVI izlaz . Kupio sam kabel DVI to 3RCA ali neprenosi sliku na TV ! POMOCCCCCCC !!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Dvi to 3rca neprenosi sliku na tv

DVI izlaz na grafičkoj daje digitalni signal a RCA ulazi na TV su za analogni signal...gotovo nemoguće je tako dobiti sliku na TV-u.

Vidim po slikama da ta grafička ima onaj mali okrugli izlaz (zaboravio sam kako se zove :)), s njim možeš spojiti.

Ovaj kabel ti je potreban:

15 godina
bradonja_85 kaže...

DVI izlaz na grafičkoj daje digitalni signal a RCA ulazi na TV su za analogni signal...gotovo nemoguće je tako dobiti sliku na TV-u.

Vidim po slikama da ta grafička ima onaj mali okrugli izlaz (zaboravio sam kako se zove :)), s njim možeš spojiti. Ovaj kabel ti je potreban:

To je RGB konektor ;)

Autoclimb kills more people than AIDS
12 godina
neaktivan

Na ovoj grafi ima samo DVI izlaz i onaj klasicni zab kako se zove nema nista vise ....

12 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Vidim po slikama da ta grafička ima onaj mali okrugli izlaz (zaboravio sam kako se zove :)), s njim možeš spojiti. Ovaj kabel ti je potreban:

Na ovoj grafi ima samo DVI izlaz i onaj klasicni zab kako se zove nema nista vise ....

15 godina
ATV kaže...

To ti poprilično zakomplicira stvar.

Imaš dva načina da ti TV prepozna signal koji ti možeš poslati s PC-a.

Jednostavniji i skuplji način je kupovina konvertera.

Drugi način je softverski podesti signal putem programa PowerStrip:

http://powerstrip.en.softonic.com/

Program nije baš jednostavan, s njim trebaš podesiti frekvenciju i rezoluciju slike koju bi TV prepoznao.

Kako s programom radi guglaj malo, ja sam davno radio s njim i ne sjećam se baš, a i nisam uspio namjestiti nikako da dobijem sliku na TV-u.

12 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
ATV kaže...

To ti poprilično zakomplicira stvar.

Imaš dva načina da ti TV prepozna signal koji ti možeš poslati s PC-a.

Jednostavniji i skuplji način je kupovina konvertera. Drugi način je softverski podesti signal putem programa PowerStrip:

http://powerstrip.en.softonic.com/

Program nije baš jednostavan, s njim trebaš podesiti frekvenciju i rezoluciju slike koju bi TV prepoznao.

Kako s programom radi guglaj malo, ja sam davno radio s njim i ne sjećam se baš, a i nisam uspio namjestiti nikako da dobijem sliku na TV-u.

Ok pokusat cu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice