Poz imam graficku GeForce 8400GS i na njoj ima DVI izlaz . Kupio sam kabel DVI to 3RCA ali neprenosi sliku na TV ! POMOCCCCCCC !!!!!!!!!!!
Dvi to 3rca neprenosi sliku na tv
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.847
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DVI izlaz na grafičkoj daje digitalni signal a RCA ulazi na TV su za analogni signal...gotovo nemoguće je tako dobiti sliku na TV-u.
Vidim po slikama da ta grafička ima onaj mali okrugli izlaz (zaboravio sam kako se zove :)), s njim možeš spojiti. Ovaj kabel ti je potreban:
To je RGB konektor ;)
Na ovoj grafi ima samo DVI izlaz i onaj klasicni zab kako se zove nema nista vise ....
DVI izlaz na grafičkoj daje digitalni signal a RCA ulazi na TV su za analogni signal...gotovo nemoguće je tako dobiti sliku na TV-u.
Vidim po slikama da ta grafička ima onaj mali okrugli izlaz (zaboravio sam kako se zove :)), s njim možeš spojiti. Ovaj kabel ti je potreban:
Na ovoj grafi ima samo DVI izlaz i onaj klasicni zab kako se zove nema nista vise ....
To ti poprilično zakomplicira stvar.
Imaš dva načina da ti TV prepozna signal koji ti možeš poslati s PC-a.
Jednostavniji i skuplji način je kupovina konvertera.
Drugi način je softverski podesti signal putem programa PowerStrip:http://powerstrip.en.softonic.com/
Program nije baš jednostavan, s njim trebaš podesiti frekvenciju i rezoluciju slike koju bi TV prepoznao.
Kako s programom radi guglaj malo, ja sam davno radio s njim i ne sjećam se baš, a i nisam uspio namjestiti nikako da dobijem sliku na TV-u.
To ti poprilično zakomplicira stvar.
Imaš dva načina da ti TV prepozna signal koji ti možeš poslati s PC-a.
Jednostavniji i skuplji način je kupovina konvertera. Drugi način je softverski podesti signal putem programa PowerStrip:
http://powerstrip.en.softonic.com/
Program nije baš jednostavan, s njim trebaš podesiti frekvenciju i rezoluciju slike koju bi TV prepoznao.
Kako s programom radi guglaj malo, ja sam davno radio s njim i ne sjećam se baš, a i nisam uspio namjestiti nikako da dobijem sliku na TV-u.
Ok pokusat cu