Dugo pokretanje Win., idle zauzeće proc. 90-100%

poruka: 8
|
čitano: 1.342
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Laptop u banani-Hitnooo!!!

Dakle problem je sljedeci,laptop od frenda mi je u banani,kako i sam naslov sugerira,kad se pokrecu win-si traje ko godina,kad se sve popali dakle u idle-u zauzece proca je 90-100%,,,u task manageru mi pokazuje koji procesi mi zauzimaju procesor ,u normalnoj situaciji proc bi koristili jedan ili dva procesa,u ovom slucaju je stvar,totalno luda,svake 2-3 sec zauzece proca se dijeli izmedju nekoliko procesa i nikad nisu isti,skacu s 0-95,znamda je mozda virus,iako sam skenirao s 2 AV nista nisam nasao,sad pokusavam s Nod 32 pa cemo vidjeti sto ce biti.Gotovo je nemoguce raditi tj pokkrenuti bilo sto na kompu......

Da li je itko imao slicnih problema??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop u banani-Hitno!!!!!

neznam sta bi moglo bit al ak je tak strasno reinstall winsaNeodlučan

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Probajte bootati sa nekog drugog diska ili cd/dvd-a, očistiti utore memorije i hladnjak ispuhavanjem komprimiranim zrakom.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html

Skini ovo FREE verziju,instaliraj i pokreni da ti popravi registre i očisti od spywera. Meni je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 21:59 (miljac007).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop u banani-Hitnooo!!!
Yellow man kaže...

Dakle problem je sljedeci,laptop od frenda mi je u banani,kako i sam naslov sugerira,kad se pokrecu win-si traje ko godina,kad se sve popali dakle u idle-u zauzece proca je 90-100%,,,u task manageru mi pokazuje koji procesi mi zauzimaju procesor ,u normalnoj situaciji proc bi koristili jedan ili dva procesa,u ovom slucaju je stvar,totalno luda,svake 2-3 sec zauzece proca se dijeli izmedju nekoliko procesa i nikad nisu isti,skacu s 0-95,znamda je mozda virus,iako sam skenirao s 2 AV nista nisam nasao,sad pokusavam s Nod 32 pa cemo vidjeti sto ce biti.Gotovo je nemoguce raditi tj pokkrenuti bilo sto na kompu......

Da li je itko imao slicnih problema??????

Očito je krcat raznim smećem, virusima, nepotrebnim programima.

Lakše rješenje (vjerojatno i brže) je reinstalacija sustava. Ako iz nekog razloga ne želite to raditi, postupak je standardan: skeniranje od virusa, čišćenje, brisanje programa, defragmentacija, clean-up registryja itd.

miljac007 kaže...

http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.html

Skini ovo FREE verziju,instaliraj i pokreni da ti popravi registre i očisti od spywera. Meni je pomoglo.

Ne znam baš za to... KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 22:05 (andy0101).
17 godina
neaktivan

A neka proba,sigurno mu neće naškodit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Laptop u banani-Hitno!!!!!
miljac007 kaže...

A neka proba,sigurno mu neće naškodit.

Pa ipak su ukrali tuđu bazu, ja im ne bih vjerovao. Bolje da skenira sa MBAM-om.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2009 22:22 (andy0101).
17 godina
Dugo pokretanje Win., idle zauzeće proc. 90-100%

Problem rjesen,clean install rjesio stvarrrrrrrr!

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice