Drajveri problem ?

poruka: 6
|
čitano: 1.531
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Drajveri problem ?

Oborio sam sistem i sad imam problema s drajverima, npr nece mi zvucna kartica "Analog Devices AD1986A @ Intel 82801FB ICH6" a ne mogu da nadem nikako za ovu.
 Evo slika i imam puno ovih nekakvih iksova a ja ne znam cemu ovi sluze, kako doci do njihvog drajvera.

Pa ako moze mala pomoc

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Drajveri problem ?

koju matičnu imaš?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drajveri problem ?

Asus P5GPL-X SE  (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Drajveri problem ?

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5GPLX_SE/#download

odaberi OS i instaliraj sve pod Audio, LAN i Utilities

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drajveri problem ?

Zahvaljujem drugar, radi sad hvala. :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Drajveri problem ?

Imam jos jedan problem, zaboravio sam instalirat driver za monitor, u pitanju je samsung syncmaster 720n, e sad normalno je radio sve bez drivera al mi se ono prilikom pokretanja windowsa iskakao ona prozorcic da nisu svi driveri instalirani i haj nadem ja driver za monitor, i sad kad sam ga instalirao, slika mi je pobjegla skroz u lijevu stranu,

tipke od monitora kao ne rade, zapravo rade al koju god da pritisnem otvori mi samo meni i nista dalje ne mogu, sad taj meni mi se stalno vraca, iako ja nista ne pritisnem.

Mozel pomoc? 

Edit: evo jedna slika, kako mi je u ati catalisty namjesteno tj, ja sam morao namjestit ovako jer pola ekrana nisam vidio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 13:24 (meclaren1).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice