Display driver AMD

poruka: 4
|
čitano: 1.200
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Display driver AMD

Zdravo narode, ja sam rental i novi sam ovdje :]
evo naime registrovao sam se ovdje jer imam jedan problem, ne znam do čega je, do grafičke ili do drajvera ili do nečega trećeg.
uglavnom, imam ATI Radeon HD 5450, zadnje drivere instalirane, i sada dolazi do problema, kada uđem u cs čitaj. counter strike, poslije 5-20 nekada i više minuta dolazi do problema, igrica zaštopa pocrni ekran na sekundu, vrati se slika i dole izbaci nešto " Display driver AMD has stopped working an has recovered" i onda moram igricu zatvoriti preko task managera, ne znam do čega može biti, sistem sam podigao manje od mjesec dana, win7 mi je, i eto
mnogo hvala onome ko mi pomogne,
unaprijed hvala, Rental. :] 
btw. znam da ima mnogo slicnih tema, ali nisam uspio naci riješenje, jer su mi driveri "latest" verzija :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Display driver AMD
rental kaže...

evo naime registrovao sam se ovdje jer imam jedan problem, ne znam do čega je, do grafičke ili do drajvera ili do nečega trećeg.
uglavnom, imam ATI Radeon HD 5450, zadnje drivere instalirane, i sada dolazi do problema, kada uđem u cs čitaj. counter strike, poslije 5-20 nekada i više minuta dolazi do problema, igrica zaštopa pocrni ekran na sekundu, vrati se slika i dole izbaci nešto " Display driver AMD has stopped working an has recovered" i onda moram igricu zatvoriti preko task managera, ne znam do čega može biti, sistem sam podigao manje od mjesec dana, win7 mi je, i eto
btw. znam da ima mnogo slicnih tema, ali nisam uspio naci riješenje, jer su mi driveri "latest" verzija :D 

Probaj staviti starije drivere.

12 godina
neaktivan
Re: Display driver AMD
Point-X kaže...
rental kaže...

Probaj staviti starije drivere.

molim te da li mi možeš naći starije drivere za moju grafičku, znaći ona je ; ATI Radeon HD 5450 512mb
hvala :) 

15 godina
neaktivan
Display driver AMD

Nevezano za ovu temu, sorry, imam stari kompjutor ATI Radeon 9600XT 128MB, Windows 7 su prepoznali i instalirali AMD Radeon 9600...(WDDM1.0) driver i sve je Ok, Problem je, ja bih želio manju rezoluciju. Nativna od monitora je 1600x900. Ja bih želio downscale na 1366x768, ali tamo u display postavkama nema da ono mogu razvući 1366 rezu preko cijelog monitora. Pokaziva mi one crne trake, jer je monitor 1600 reza. Probao sam instalirati zadnje 10.2 catalyst drivere, ali tamo u Monitor postavkama nema "Down/Upscale" opcije. Probao sam i program PowerStrip, ali isto tako nema nikakve downscale opcije, ako sam dobro shvatio. Hvala unaprijed.  Ps. znači zadnji dostupni catalyst za ovu grafu su 10.2, u kasnijim verzijama ima opcija "upscale" rezolucije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 21:21 (Žohar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice