Directx has encountered an unrecoverable error

poruka: 13
|
čitano: 17.604
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

poludio sam, cjeli dan trazim po internetu kako rjesit taj error ali nista nema. instaliram si cod2 i idem ukljucit multiplayer i kaze mi directx has encountered an unrecoverable error. isto tako mi je i za singleplayer. prije sam igro cod2 sve dobro bilo a sad...stavio sam najnovije drivere za graficku i nista... sta da radim , jel bilo kome jos tako sta,jel rjesio,jel zna netko nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Directx has encountered an unrecoverable error

Probaj ovo (najnoviji update za DirectX)

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
15 godina

nije ti to do directx^^

ako imas nvidia graficku onda skini starije drivere i radit ce imao isti problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam ati radeon 9550

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MatejCro kaže...

imam ati radeon 9550

A koje si drivere instalirao?

Probaj ove -> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=English

(malo scrollaj dole i klikni na onaj prvi download "full suite...", ovo drugo ti netreba)

Ti su za windows xp 32& 64 bit, verzija je 10.2 (najnoviji) čudno da oni podržavaju radeonku 9550.

Također DX update-aj, skini onaj tool od 200kB na koji ti je OLY dao link, samo dvoklik na njega i sam će ti downloadat potrebne DX-ove.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 16:46 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

imam te drivere instalirane sad cu napravit ovo s directx pa cu vidit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opet isto

15 godina
neaktivan

rjesio problem. izbriso ove najnovije drivere za graficku stavio starije i radi!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam sve pokušavao i nista opet isto Mršti se

50 000 people use to live here....NOW IS A GHOST TOWN.....Cod4!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatejCro kaže...

rjesio problem. izbriso ove najnovije drivere za graficku stavio starije i radi!!!!!!!

kako da izbrisem najnvije drivere i stavim stare plsssssssssss...help

17 godina
protjeran
ado22x kaže...
MatejCro kaže...

kako da izbrisem najnvije drivere i stavim stare plsssssssssss...help

Imaš program driver cleaner se zove. Prvo u Control panelu uninstaliraš drivere, onda podigneš komp u safe modu i sa driver cleanerom izbrišeš ostatke i onda staviš nove drivere

I don't need sex, T-com fucks me every day
14 godina
neaktivan

ee ja sam juce instalirao najnoviji driver za Nvidia GT 220 i igrao medieval total war kingdoms i danas pokusao da udjem ono pise medieval total war  has encountered an unrecoverable error nznm sta da radim imo sam pre graficke probleme sa starim driverima zato sam skino ovaj i radi extra pomagajtre :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz ljudi evo da kazem problem valjda morete pomoc, znaci dobio novu grafu i drivere (cd) , radeon HD6450, imo sam integriranu nvidia gforce 630a, i sad sam skinuo njezine drivere i instaliro ove sa cd-a, i ono sad mi je sve ok, ali me jebe taj directx na cod-u (4) , to je jedina igra koju igram , cod 2 imam al ne igram i na njemu je isto taj problem, stavio sam rezoluciju 1280x... tako pise na netu da je najbolje za moj monitor, i da, iako je sad sve drugacije, (nova graficka) a izbriso sam sve od nvidije sa DC-om opet mi nigdje ne cita radeonove stvario na add/remove hardware !? ne kuzim, neznam u cemu je problem pomoc plsss!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice