poludio sam, cjeli dan trazim po internetu kako rjesit taj error ali nista nema. instaliram si cod2 i idem ukljucit multiplayer i kaze mi directx has encountered an unrecoverable error. isto tako mi je i za singleplayer. prije sam igro cod2 sve dobro bilo a sad...stavio sam najnovije drivere za graficku i nista... sta da radim , jel bilo kome jos tako sta,jel rjesio,jel zna netko nesto?
Directx has encountered an unrecoverable error
- poruka: 13
- |
- čitano: 17.604
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije ti to do directx^^
ako imas nvidia graficku onda skini starije drivere i radit ce imao isti problem
imam ati radeon 9550
imam ati radeon 9550
A koje si drivere instalirao?
Probaj ove -> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.25&lang=English
(malo scrollaj dole i klikni na onaj prvi download "full suite...", ovo drugo ti netreba)
Ti su za windows xp 32& 64 bit, verzija je 10.2 (najnoviji) čudno da oni podržavaju radeonku 9550.
Također DX update-aj, skini onaj tool od 200kB na koji ti je OLY dao link, samo dvoklik na njega i sam će ti downloadat potrebne DX-ove.
imam te drivere instalirane sad cu napravit ovo s directx pa cu vidit
opet isto
rjesio problem. izbriso ove najnovije drivere za graficku stavio starije i radi!!!!!!!
ja sam sve pokušavao i nista opet isto
rjesio problem. izbriso ove najnovije drivere za graficku stavio starije i radi!!!!!!!
kako da izbrisem najnvije drivere i stavim stare plsssssssssss...help
kako da izbrisem najnvije drivere i stavim stare plsssssssssss...help
Imaš program driver cleaner se zove. Prvo u Control panelu uninstaliraš drivere, onda podigneš komp u safe modu i sa driver cleanerom izbrišeš ostatke i onda staviš nove drivere
ee ja sam juce instalirao najnoviji driver za Nvidia GT 220 i igrao medieval total war kingdoms i danas pokusao da udjem ono pise medieval total war has encountered an unrecoverable error nznm sta da radim imo sam pre graficke probleme sa starim driverima zato sam skino ovaj i radi extra pomagajtre :)
pozz ljudi evo da kazem problem valjda morete pomoc, znaci dobio novu grafu i drivere (cd) , radeon HD6450, imo sam integriranu nvidia gforce 630a, i sad sam skinuo njezine drivere i instaliro ove sa cd-a, i ono sad mi je sve ok, ali me jebe taj directx na cod-u (4) , to je jedina igra koju igram , cod 2 imam al ne igram i na njemu je isto taj problem, stavio sam rezoluciju 1280x... tako pise na netu da je najbolje za moj monitor, i da, iako je sad sve drugacije, (nova graficka) a izbriso sam sve od nvidije sa DC-om opet mi nigdje ne cita radeonove stvario na add/remove hardware !? ne kuzim, neznam u cemu je problem pomoc plsss!!