Desktop problem

poruka: 16
|
čitano: 4.415
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Desktop problem

Ne mogu promijeniti sliku desktopa. Mogu mijenjati samo boju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Desktop problem
Power T kaže...

Ne mogu promijeniti sliku desktopa. Mogu mijenjati samo boju.

ma daj......ajde na google pa u slike otvori neki wallpaper od 1024x768 desni klik Set as desktop background to napravi ako i tada ne valja onda lijepo napravi screenshot pa ovdje postaj mozda je i neki virus upao pa..

Suzuki GSXR 1400
16 godina
neaktivan

nejde

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 19:43 (Power T).
16 godina
neaktivan
Power T kaže...

nejde

pa kad ti je win genuine naravno da nemozes.....to ti je zbog updatea ....ima negdje link kako skinuti taj genuine samo neznam gdje ga naci Smijeh

Suzuki GSXR 1400
17 godina
neaktivan
Desktop problem

http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml

sad ne znam jel to piratstvo il nije, ali i drugi ljudi su to postali, pa ih koliko znam nitko nije opominjao zbog toga...

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Desktop problem

pokrenuo sam taj program i nestalo je ono u donjem desnom kutu. ali se pozadina i dalje nece promijenit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 10:50 (Power T).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Power T kaže...

pokrenuo sam taj program i nestalo je ono u donjem desnom kutu. ali se pozadina i dalje nece promijenit.

jesi onako napravio kao sto sam ti rekao....u prvom postu..

ako ti ni tada nece wallpaper makni na temu windows classic pa opet stavi na xp i onda pokusaj.malo se igraj s tim neces nista pokvariti Smijeh

Suzuki GSXR 1400
17 godina
neaktivan
Desktop problem

WGA se instalirao, skužio da nemaš original Windowse i to je gotova stvar. O tome je bilo riječi u nekom od novijih Bugova. Kad već nemaš original Windowse, nisi smio dozovoliti da ti se WGA instalira. Jedino rješenje ti je da instaliraš original Windowse.

E sad, to je to gledano s legalne strane. A s nelegalne strane gledano taj problem riješiš za minutu, ako ne i manje, samo instaliras WGA crack i kao da nikad ništa nije bilo. Masa mojih frendova je skidala te crackove i to začas riješila. Ja sada imam original Windowse tako da me to ne muči :)

Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

WGA se instalirao, skužio da nemaš original Windowse i to je gotova stvar. O tome je bilo riječi u nekom od novijih Bugova. Kad već nemaš original Windowse, nisi smio dozovoliti da ti se WGA instalira. Jedino rješenje ti je da instaliraš original Windowse.

E sad, to je to gledano s legalne strane. A s nelegalne strane gledano taj problem riješiš za minutu, ako ne i manje, samo instaliras WGA crack i kao da nikad ništa nije bilo. Masa mojih frendova je skidala te crackove i to začas riješila. Ja sada imam original Windowse tako da me to ne muči :)

ako i baš mora instalirat nove windowse nemora instalirat original nego samo kad instalira kopiju neka isključi automatik update windowsa i više mu to neče biti problem... btw: tako je i meni bilo pa sam čuo da je to zbog automatik update windowsa i sad imam to isključeno pošto imam kopiju windowsa i nemam nikakvih problema...

16 godina
neaktivan
Desktop problem

instalirao sam cijele windowse iz početka i sad sve šljaka.

LOCK na temu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
system kaže...
Prison Breaker kaže...

ako i baš mora instalirat nove windowse nemora instalirat original nego samo kad instalira kopiju neka isključi automatik update windowsa i više mu to neče biti problem... btw: tako je i meni bilo pa sam čuo da je to zbog automatik update windowsa i sad imam to isključeno pošto imam kopiju windowsa i nemam nikakvih problema...

Da, da. Samo da potvrdim ovo. Zaboravio sam to napisati. WGA se i jeste instalirao putem automatic updatesa, jer drugacije ni ne moze. Tako da ovo sve stoji, ako opet instalira piratske Windowse, nikako ukljucivati automatic updates, iako i to za sobom povlaci rizik, jer se Windowsi moraju updateati zbog sigurnosnih stvari, ali eto.

Najnovije vijesti iz svijeta filmske industrije: http://twitter.com/filmanje
16 godina
protjeran
Desktop problem

Skini si program remove WGA

to sam i ja imao pa sam skinuo toi sada sve radi.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tek sad vidm da si riješio problem ..ok

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 22:51 (seneka).
16 godina
neaktivan
Desktop problem

haloooo. niste vidjeli moj post?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Power T kaže...

haloooo. niste vidjeli moj post?

ha izgleda da nisu ugl...kad ti dode automatic updates nemoj to updateat ugl odmah to ugasi to je problem ,tada ti se pojavi genuine

Suzuki GSXR 1400
16 godina
neaktivan
Desktop problem

Da ne otvaram posebnu temu iznosim u ovoj moj problem s Desktopom. Naime ne mogu brisati ikone, jednostavno nakon naredbe delete ništa se de desi. Ne mogu prebaciti ikonu u programsku traku. U Exploreru to ide bez problema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice