Cudan problem s grafikom

poruka: 2
|
čitano: 1.561
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cudan problem s grafikom

Imam cudan problem s grafikom... bar mislim da je s grafikom, ne znam sta bi drugo bilo. Pocelo je prije kojih mjesec dana, nisam 100% siguran (jer u pocetku nisam primjecivao), ali moguce je da je pocelo nakon sto sam instalirao Logitech c210 webkameru i skype. Al opet, nisam 100% siguran, pa mi je glupo to dvoje deinstaliravat kad mozda nisu oni krivi.

Uglavnom, prvo sam poceo primjecivat kad sam citao pdf fileove u Adobe readeru. Ne uvjek, ali nekad (pogotovo na slikama) bi pola slike nestalo. Zamislite dijagonalu iz gornjeg lijevog kuta u donji desni. Sve ispod nje (ili iznad, nisam siguran) bi nestalo, a druga polovica slike bi bila normalna. Nekad kad sam selektirao stvari (takodjer u pdfovima), ono plavo sto oznacava da je tekst selektiran bi takodjer na pola nestalo (po dijagonali) A i pozadina u pdfu bi ponekad bila crna umjesto siva (isto po dijagonali). Zatim kad sam gledao jpg slike u Windows Photo Vieweru - sve iznad dijagonale bi bilo crno, a ispod normalno. No u Microsoft Office Picture Menageru su slike normalne. Onda tekst u Google Earthu (imena gradova, drzava...) - neka slova bi na pola nestala (po dijagonali), i stalno titraju slova, nist se neda citati. I na kraju, instalirao sam GTA2, u njemu je grafika skroz poludila. Stalno nesto titra, pojavljuju se crni trokutici, svasta... Ali sva ta titranja idu po dijagonali, bas se kuze ti trokutici koji titraju.

To je to uglavnom, ne znam kako bih bolje opisao. Ako treba, mogu staviti screenshot... Jel zna netko kako da to rjesim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Cudan problem s grafikom
poz, znam u potpunosi tvoj problem... To sto je kod tebe problem su takozvani frazemi ili tak nest slicno nisam siguran.. Ugl. Greska je u grafi. I to kad je pod opterecenjem tj.kad se zgrije.. Taj problem ima moj frend ali njemu nije po dijagonali vec se cijeli ekran pretvori u "kockice" i onda mu se pomješaju i nakon 10 sek sve je normalno,... O tom problemu je bilo u jednom broju bug-a ali sad nisam doma da ti kazem koji broj ako uopce to citas.... Ako ti je grafa pod garancijom nosi na servis i traži neka ti zamjene sa novom, ako nije onda ima jedan pokušaj koji je MOŽDA popravi... To je sve bilo u bugu.. Znaci ugrijat pečnicu na 200 stupnjeva i grafu stavit u tepsiju ali na tepsiju stavit aluminijsku foliju i na nju grafu.. I TOCNO 9 minuta ju drzat na 200 stupnjeva i nakon 9 min. Ugasit pec i ostavit oko 1h da se ohladi (izvadit iz pecnice) i onda pokusat i to bi trebalo poboljsati situaciju...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice