Kad pokušam staviti npr. BugDVD, ništa se ne događa. Računalo je prepoznalo DVD, no neće ga automatski pokrenuti, moram ručno pokrenuti. Da li itko zna kako uključiti Autorun za CD/DVD i gdje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj ni ukljucivati jer ti se tako najlakse sire autorun virusi.
Autorun virus se nalazi samo u USB stickovima, ali ja ovdje pričam o CD/DVD-ima koji imaju autorun kao sam BugDVD, a ne o USB Autorun virusu.
Ako je originalni cd. Autorun ti radi i sa home made kompilacijama na kojima moze biti virus.
Kad pokušam staviti npr. BugDVD, ništa se ne događa. Računalo je prepoznalo DVD, no neće ga automatski pokrenuti, moram ručno pokrenuti. Da li itko zna kako uključiti Autorun za CD/DVD i gdje?
Pretpostavljam da imaš Windows 7, jer je tamo po defaultu autorun isključen zbog razloga koje je reko logic.
Ali ako baš očeš:
Control panel—>Hardware and Sound—>AutoPlay—>stavi kvačicu na "Use AutoPlay for all media and devices" ili si podesi za šta već hoćeš koristit AutoPlay.
Ali ako baš očeš:
Control panel—>Hardware and Sound—>AutoPlay—>stavi kvačicu na "Use AutoPlay for all media and devices" ili si podesi za šta već hoćeš koristit AutoPlay.
Jel si uopće vidio "Moj PC" gumb ispod mog avatar-a? I ne koristim Win7 nego WinXP SP2.
Pogledaj ovdje.
Pokušao sam zadnje dvije mogućnosti, no nije pomoglo...
Jel si uopće vidio "Moj PC" gumb ispod mog avatar-a? I ne koristim Win7 nego WinXP SP2.
Ispričavam se, nisam gledao...
Probaj onda s OVIM.
Ali ako baš očeš:
Pogledaj ovdje.
Pokušao sam zadnje dvije mogućnosti, no nije pomoglo...
Jedno glupo pitanje: zasto SP 2?
Pod hitno stavi SP3 i najnovije zakrpe. Topla preporuka.