BS Player

poruka: 14
|
čitano: 8.158
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BS Player

Recite mi zasto kad svaki put stavim cd sa muzikom nece da se aktivira BS Player,nego ide preko Windows Media Player,a mucicke fajlove koji su vec u kompjuteru ili nove download-e mogu da se ukjuce preko BS Player-a....napominjem da je sve radilo izvrsno. hvala unapred

boco

0 0 hvala 0
17 godina
RE: BS Player

U opcijama BS playera moras staviti da otvara glazbene CD-ove, file associations, nesto slicno.

17 godina
neaktivan

Tu je sve u redu on otvara fajlove koje su vec u kompjuteru...nece sa cd-a

boco
17 godina
neaktivan

svaki put kad napravim copy-paste sa cd-a u kompjuteru izlazi u neki drugi format 'CDA'

boco
16 godina
neaktivan
BS Player
cda je audio format.treba bi da izgrebujes disk da prebacis pesme u mp3.Ja nemam pri ruci nijedan audio disk da probam dali moj bs player pusta audio ako nadjem neki probacu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne mozes copy/paste glazbene CD-ove, treba softver za to napraviti.

Mozes kopirati iz WMP, opcija RIP.

17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

U opcijama BS playera moras staviti da otvara glazbene CD-ove, file associations, nesto slicno.

Tocno. Mora ti bit ukljuceno da ti je BS player asociran sa audio formatom i kad ubacis audio cd u autoplay izborniku ces imat i opciju da ga pokrenes preko BS playera.

Ako ti zatreba program za ripanje audio cd-ova u mp3 format probaj sa Audiograbberom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 20:00 (F1-IVO).
17 godina
F1-IVO kaže...

Ako ti zatreba program za ripanje audio cd-ova u mp3 format probaj sa Audiograbberom.

Zaboravio vec na taj program, nisam glazbeni CD vec dugo imao u rukama, odlican program,

jednom kada ga instaliras, njegovu mapu samo kopiras na drugo racunalo, nema potrebe za ponovnom instalacijom.

Off topic: Ivo, s cime si napravio ono zaokruzivanje opcija i dodavanje teksta na screenshotu BS-a?

17 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Off topic: Ivo, s cime si napravio ono zaokruzivanje opcija i dodavanje teksta na screenshotu BS-a?

FastStone capture.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
BS Player

Pustim cd otvorim sadrzaj cd-a i nista,stoje samo ikone sa natpisom Track 01cda,Track02cda...nema natpise pesme a ranije ih je pisalo i nece da se aktiviraju. Kako aktivirati da stoje natpisi pesme i promeniti to cda u mp3

boco

0 0 hvala 0
16 godina

Pokusaj izbrisat Windows media Player i onda pokusaj ako nece, onda pokusaj sve oznacit i desni klik i ides na otvori s :BS Player

17 godina
neaktivan

Nece ni tako...kad zelim ubaciti u play lista pojavi se poruka:  "there was a problem sending the command to the program"

boco
17 godina
neaktivan
BS Player

moram da otvorim windows media player,pa da idem u opciju RIP,onda se celo cd prebaci u folder my music,e tek onda iz foldera my music mogu da pustim iz bs playera.........kako popraviti to da kad pustim cd ide odma iz bs playera

boco

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BS Player

Pokusao sam svaki nacin i nista,pojavi se poruka koja glasi ovako:BS.Player ne moћe da puљta mediske datoteke.
Vi nemate potreban kodek instaliran, datoteka je moћda oљteжena ili nema mediske datoteke.
Napominjem da svaki download kad pustim on radi....sa cd-a nece 

boco

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice