Bluetooth problem

poruka: 5
|
čitano: 1.536
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bluetooth problem

Evo, situacija je sljedeća:

Posjedujem laptop HP 4710 unutar kojeg se nalazi integriran bluetooth. Znači, uređaj je došao unutar laptopa, imena HP Integraded module with bluetooth 2.0 wireless technology. Uređaj je savršeno radio dok nisam preko viste buisness instalirao Windows 7 professional, inače, original verziju, koju sam skinuo sa microsoftove stranice. Na njemu se nalazi najnoviji update-i. Problem nastaje kad uđem na Computer, Moja Bluetooth mjesta, kliknem na to, te dobijem poruku da windows explorer treba da se ugasi. Pokušao sam

nadopuniti driver, no piše da koristim najnoviju verziju.

Prijedlozi...?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bluetooth problem

daj, ljudi, molim vas pomoć, stvarno mi je potreban Bluetooth

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bluetooth problem

Ja sam imao sličan problem, ali ne isti. Kod mene je mijenjana matična ploča na

prijenosniku, pa mi nakon toga nije radio Bluetooth za miš, dok mi je kod mobitela bilo OK.

Nakon par dana zezanja i nikakvih uspjeha odnio sam ga u Zel-Cos na nagovor lika, koji je samo
maknio ikonicu od Bluetootha za miš, te ga ponovno upario. Ja sam osobno deinstalirao driver,

pa ga ponovno instalirao, te pokušao dodati novi uređaj itd... ali bez uspjeha.

Nadam se da ćeš naći nekoga sa sličnim problemom. Osmijeh

Ali htio sam te pitati nešto u svezi Windows 7. Ja također imam Vistu Business 32-bit, sa upgrade
verzijom na Windows 7, i isto se bojim prijeći na iste zbog drivera. Mada mi je lik iz Zel-Cos tvrdio

da bi sve moralo raditi kako treba, što kod tebe nije slučaj.

Meni je jedina mana kod Viste njena veličina i sporo i dugo učitavanje OS, mada imam dosta brzi
prijenosnik ThinkPad T60p, 4 GB Rama.

Pokušao sam sa selektivnim start up-om, u kojem sam samo ostavio one programe koji mi trebaju,

a isključio one koje ne koristim, ali ne vidim neki veliki pomak.

Htio sam samo pitatki kakav ti dojam ostavljaju Windowsi 7?

16 godina
neaktivan

Ma 7-ica je zakon. Ja sam inače bio korisnik XP sve do par mjeseci, i kad sam prešao na Vistu bila je ultra spora.

7 je jednostavno rečeno meni predobra, i osim ovog problema s Bluetoothom nisam imao drugih problema. Čak mi je

drivere koje nije prepoznavao na visti, ti isti na 7-ici rade. Moja topla preporuka je da uzmeš 7-icu

17 godina
neaktivan

Hvala na savjetu! Instalirat ću je što prije!  Osmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice