Imam kompjuter star 6 meseci.Konfiguracija je solidna.Pre oko 2 meseca nakon 10 min rada kompjuter mi za blokira i nece da radi.U servisu su menjali hard disk,ali nista.Ako neko zna sta je problem neka javi.Hvala!
Blokada kompjutera
- poruka: 16
- |
- čitano: 5.418
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam kompjuter star 6 meseci.Konfiguracija je solidna.Pre oko 2 meseca nakon 10 min rada kompjuter mi za blokira i nece da radi.U servisu su menjali hard disk,ali nista.Ako neko zna sta je problem neka javi.Hvala!
premalo si naveo stavki,opiši malo bolje problem,koju imaš konfu?
Amd Atholn 2.2 ghz
ram memory 1 gb
9600gt 512 mb
hard disc 160 gb
maticna plocaAsus
TREBA JOS NESTO?
Ustvari to je kompjuter moje drugarice pa nz bas najbolje koja joj je konfiguracija,ali kad saznam bolje napisacu pa ako mozes da pomognes!
Amd Atholn 2.2 ghz
ram memory 1 gb
9600gt 512 mb
hard disc 160 gb
maticna plocaAsus
TREBA JOS NESTO?
nego,nisi napisao koje napajanje,sad glede problema to ti može biti više toga,gašenje nakon 10 min može upućivat na moguče pregrijavanje(što sumnjam)jer su dosta slabe komponente pa se ne griju baš,moraš opisat bolje problem,e ti javlja kakve erore,dali se smrzava slika,restartira se stalno.........
Ne desava se nist od ovoga sto si naveo..Pitacu ja sutra za detaljniju konfiguraciju pa cu ti opisati.HVALA!Jel znas mozda nesto u vezi ovog mog monitora sta bi to moglo biti?Ima kod mene u temama.Niko ziv ne zna!
Otvori lijevu bočnu stranicu.
Ako ima prašine, kompresor/usisivač u ruke.
Uradjeno,ali ne vredi...
isti problem sam imao prije dvije godine
ispostavilo je da se grafička pregrijavala
meni je slučaj bio ventilator na grafičkoj
pogledaj ako se nije odljepio ili nešto
nadam se da je bilo od pomoći
Jeste naravno hvala ti puno,ali tom kompjuteru je izvadjena graficka u servisu,tako su rekli.
hm neznam kak bi ti reko..
ja u servisu nikome ne vjerujem
kada mi se to dogodilo oni su od mene tražili 2000 kn za popravak i da kupim novu matičnu ploču
na kraju sam sam otvorio komp i kupio ventilator za 20 kn i sve je radilo odlično
možda u tvom slučaju to nije tako, ali savjet je da sam pogledaš ako se razumiješ u to
Iskreno receno ni ja im ne verujem,a sto se tice popravke puno su ti trazili.To stoji :D Pogledacu da li je problem u tom.Hvala ti.
sta znaci da blokira? da li se gasi? da li radi, ali usporeno? da li nestaje slike na ekranu? malo vise informacija....
Kada zablokira ne gasi se i ne restartuje se, samo zablokira. Onda ne mogu da ga ugasim preko dugmeta na kucistu nego moram da ga restartujem. I kada ga restartujem, kada se ukljucuje pise "disk read error occured" i pise pokusajte s control+alt+delete i kad to uradim opet to pokazuje i tako stalno,pa ne moze da se ukljuci.
Evo kako ja to rjesim: otvorim kuciste i sata kabel od hdda pribacin na drugi ulaz na maticnoj, raditi ce onda ;)
e hvala ti za ovo.