Blank screen

poruka: 4
|
čitano: 2.380
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Blank screen

Pozdrav!

Imam problem sa PC-om 

Do danas mi je komp normalno radio, kupio sam nekidan novi citac cdova te ga danas išao zamjenit sa starim koji više nije htio ocitavat.... 

Nakon zamjene pri ponovnom ukljucivanju PC-a ventilatori i ostale komponente se normalno ukljuce međutim na ekranu se nista ne pokazuje(znaci crn ekran) ... Nije mi jasno u cemu je problem,jedino sto sam odspajajo su bili ona 2 kabla sto su bila ukljucena u citac cdova i kasnije sam izvadio i vratio RAM... iza toga sam vratio stari cd citac i opet pokrenuo komp ,ali ista stvar... 

(Prije mi je bio slican problem stalno bi mi pisalo na ekranu "No signal detected" , te sam zamjenio maticnu plocu i rjesio problem...)

Pokušao sam još sa grafickom odspojit i spojit da vidim da mozda nije bila dobro spojena...nista

Nema nikakvog zvuka (beep) pri ukljucivanju , pokusao sam i pokrenut sa jednom memorijskom Rama(citao na drugim forumima da bi moglo rjesit problem) , 0 bodova...

Stvarno neznam u cemu je problem ,  mogu slikat iznutra ako treba ili ako vam treba konfiguracija kompa

Nadam se rješenju problema

Hvala

LP

ps ispricavam se administratorima,ocito sam pogrijesio podforum trebao sam stavit u hardverski problemi

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 13:44 (xoxo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blank screen

Dajte ljudi zar nitko??

Stvarno mi treba pomoc i rjesenje ovog problema :/

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Blank screen

-ponovo izvadi RAM i vrati nazad, pritisni i ostale konektore, VGA itd. -pokušaj upaliti

-ako neće, odspoji novi CD i pokušaj .. radi ili ne?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Re: Blank screen

Čudim se da nema bip-ova.Po njima se da odredit približno problem.Ali kreni od RAM-a.Provjeri da su sigurno dobro sjeli u ležište,a zatim sve ostale kontakte.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice