Kad hocu upaliti pise:
"Firewall not available"
Probo sam brisati pa opet instalirati ali nece.....PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad hocu upaliti pise:
"Firewall not available"
Probo sam brisati pa opet instalirati ali nece.....PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad hocu upaliti pise:
"Firewall not available"
Što to želiš upaliti?. Avasta!? Ne radi li on i bez firewalla.? Koja je to verzija Avasta!?, 5,0 ?. Legalna ili neka crackirana ili neka generička? Je li možda kojim slučajem uključen i Winsov firewall.?
EDIT: Na kojem OS ga imaš instaliranog?
Zelim upaliti avastov firewall.Radi. 5.0.legalna.jeste
Na XP
Na XP
Probaj isključiti winsov firewall pa restartati komp i pokušati ga onda uključiti,a vjerovatno si to već i radio. Ali ne vjerujem da je problem u tome. Je si li imao neki drugi firewall instaliran ( osim od Winsa ) na kompu. Da li je neka druga verzija tog Avasta prije ove bila instalirana. Frend mi je imao sličan problem na jednom računalu s tim programom ( 64 bitna verzija XP ) dok je na drugome ( 32bitna verzija XP ) radio bez problema. Poludio je. Znam da je kontaktirao i proizvođača, dobio neke upute o nekakvom njihovom alatu za skeniranje problema, ali što je dalje bilo, to ne znam. Sutra ću ga nazvati i pitati, sada mi se ne javlja. Ako ga dobijem i večeras na telefon napisat ću ti kako je to rješio, ako je i riješio?.
Na XP
Probaj isključiti winsov firewall pa restartati komp i pokušati ga onda uključiti,a vjerovatno si to već i radio. Ali ne vjerujem da je problem u tome. Je si li imao neki drugi firewall instaliran ( osim od Winsa ) na kompu. Da li je neka druga verzija tog Avasta prije ove bila instalirana. Frend mi je imao sličan problem na jednom računalu s tim programom ( 64 bitna verzija XP ) dok je na drugome ( 32bitna verzija XP ) radio bez problema. Poludio je. Znam da je kontaktirao i proizvođača, dobio neke upute o nekakvom njihovom alatu za skeniranje problema, ali što je dalje bilo, to ne znam. Sutra ću ga nazvati i pitati, sada mi se ne javlja. Ako ga dobijem i večeras na telefon napisat ću ti kako je to rješio, ako je i riješio?.
Ogovor. Nikada nije uspio riješiti problem na 64 bitnoj verziji Windowsa XP u svezi Avast Internet Security. Prema njegovim riječima taj program je jednostavno od..bao i instalirao neki drugi. I usput se razočarao u ovaj program, ne i u druge Avastove programe.
EDIT: I ono najluđe kada je totalno popi...o. Kada je išao instalirati neki drugi firewall program ( ne znam koji ) uz Avastov koji nije radio taj ga je program upozorio da se instalacija ne može izvršiti do kraja dok ne isključi Avastov firewall koji kako ti i on kažete nikada i nije bio uključen.
Na XP
Probaj isključiti winsov firewall pa restartati komp i pokušati ga onda uključiti,a vjerovatno si to već i radio. Ali ne vjerujem da je problem u tome.
Nisam....:D.Al mi se neda
Neka skinio sam Avast!Pro antivirus
I Skino key sa neta rego ga na 70 godina i miran sam..:D IPAK HWALA NA POMOCI!
Na XP
Probaj isključiti winsov firewall pa restartati komp i pokušati ga onda uključiti,a vjerovatno si to već i radio. Ali ne vjerujem da je problem u tome.
U redu . Tvoj izbor. Ali ispravi me ako griješim, takav ključ odnosno licenca ( na 70 god. ako sam te dobro shvatio )ne može biti legalna.Puno sreće..
Fascinira me ljudska glupost kada se crackira software, a postoji puno besplatnih i kvalitetnih alternativa.
I onda se poslije žale da im se provukla svakakva gamad....