Adobe Flash CS3 Pro - problem sa glazbom

poruka: 6
|
čitano: 1.134
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,evo imam jedan problem,prvo napravim dva layera i ubacim u prvi jednu sliku i u drugi glazbu. . .i sada kada to spremim glazbva mi pocne bude jedno 10SEC i onda pocne ponovno opet , zajedno sa nastavkom ove i tako stalno,kako da to napravim da samo jednom bude?

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Adobe Flash CS3 Pro - problem sa glazbom
PC Man kaže...

Pozdrav,evo imam jedan problem,prvo napravim dva layera i ubacim u prvi jednu sliku i u drugi glazbu. . .i sada kada to spremim glazbva mi pocne bude jedno 10SEC i onda pocne ponovno opet , zajedno sa nastavkom ove i tako stalno,kako da to napravim da samo jednom bude?

Mislim da ti on ponavlja frameove...

Znači napravi novi layer i nazovi ga as (actionscript)

Stisni F9 (ako se dobro sjećam actions)

i upiši "stop();" (bez navodnika)

Možda ovo i nije rješenje, ali probaj :D

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan

Nee mi to,ali dobro nema veze uspo sam na jedan drugi nacin,konvertirao sam MP3 u flash,poslje sam ga konvertirao u FLA i kopirao layer,te sada radi ;) moze lock!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC Man kaže...

Nee mi to,ali dobro nema veze uspo sam na jedan drugi nacin,konvertirao sam MP3 u flash,poslje sam ga konvertirao u FLA i kopirao layer,te sada radi ;) moze lock!

u kojem smislu "ne mi to"

Ako misliš raditi s flashom moraš koristiti AS :P

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
16 godina
neaktivan

Pogrjesio sam htio sam napisati "Nece mi to"

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 20:54 (PC Man).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC Man kaže...

Pogrjesio sam htio sam napisati "Nece mi to"

aha... mislim da sam ja to sređivao isto preko AS-a samo se točno ne sjećam kako, ali ako si već uspio super ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice