Zyxel P-660HW-D3

poruka: 5
|
čitano: 6.374
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zyxel P-660HW-D3

Bok.

Jel zna netko kako LAN port 3 i 4 koji su namijenjeni za IPTV prilagoditi za internet promet.

Naime imam 2 računala i jedan mrežni printer, pa bih trebao sve to staviti prek njega.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Zyxel P-660HW-D3

Trebao bi na njega napucati njegov standardni Firmware, ali se to malo kosi s ugovorom koji imaš s HT-om.

Firmware ti je ovdje, a mislim da ima i dovoljno uputa koje će ti pokazati kako to napraviti:

http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=AC5783AE-9475-41AD-BDA5-0997187F44AA&display=6241

No, pazi, to ti briše sve postavke, lozinke itd...

15 godina
neaktivan

A mozda mu je ugovor odavno istekao ...

Mozda je dobio router s tim firmwareom.

16 godina
neaktivan

Što se tiče ugovora, s obzirom da se radi o tvrtki, mi ugovora nemamo, znači uzeli smo bez ugovorne obveze. No to nije problem, već je problem što se router nalazi u Sisku, a ja sam u Zagrebu. E, sad oni su spojili printer na jedno od računala, i ja sam preko UltraVnc-a spojio se na to računalo i napravio share printera. Na drugom računalu, koje je spojeno na lan2 port, se vidi da su u mreži ta dva računala, međutim ne da mi pristupiti tom računalu da printer spojim na to drugo računalo.

15 godina
neaktivan
Zyxel P-660HW-D3

da li itko zna kako da nadjem wep key za internet.isao sam na192.168.1.1 ali tamo nema nikakvih opcija za wep key...plz pomagajte...

imam zyxel p-660hw-d3

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice