Bok.
Jel zna netko kako LAN port 3 i 4 koji su namijenjeni za IPTV prilagoditi za internet promet.
Naime imam 2 računala i jedan mrežni printer, pa bih trebao sve to staviti prek njega.
Hvala.
Bok.
Jel zna netko kako LAN port 3 i 4 koji su namijenjeni za IPTV prilagoditi za internet promet.
Naime imam 2 računala i jedan mrežni printer, pa bih trebao sve to staviti prek njega.
Hvala.
Trebao bi na njega napucati njegov standardni Firmware, ali se to malo kosi s ugovorom koji imaš s HT-om.
Firmware ti je ovdje, a mislim da ima i dovoljno uputa koje će ti pokazati kako to napraviti:
http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=AC5783AE-9475-41AD-BDA5-0997187F44AA&display=6241
No, pazi, to ti briše sve postavke, lozinke itd...
A mozda mu je ugovor odavno istekao ...
Mozda je dobio router s tim firmwareom.
Što se tiče ugovora, s obzirom da se radi o tvrtki, mi ugovora nemamo, znači uzeli smo bez ugovorne obveze. No to nije problem, već je problem što se router nalazi u Sisku, a ja sam u Zagrebu. E, sad oni su spojili printer na jedno od računala, i ja sam preko UltraVnc-a spojio se na to računalo i napravio share printera. Na drugom računalu, koje je spojeno na lan2 port, se vidi da su u mreži ta dva računala, međutim ne da mi pristupiti tom računalu da printer spojim na to drugo računalo.
da li itko zna kako da nadjem wep key za internet.isao sam na192.168.1.1 ali tamo nema nikakvih opcija za wep key...plz pomagajte...
imam zyxel p-660hw-d3