meni isto sporo radi
Zamunda
- poruka: 342
- |
- čitano: 220.165
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
evo meni hoće ali samo preko firefoxa,u IE neće...al dobro promjenim ,kinem sta trebam i vratim opet bez proxyja :D
Hvala vam svima na uputama za zamundu, radi i to je najbitnije.
Nisam znao da je takav problem dobiti registraciju na zamundi, ja sam jednom pokusao i pustili su me, te sam zadovoljni korisnik vec 6 mj.
Netko je spomenuo razmjenu, ja sam u pocetku koristio tudji nick i to je funkcioniralo sasvim ok, da li moze biti kakvih zabrana ukoliko se nick posudjuje?
Hvala vam svima na uputama za zamundu, radi i to je najbitnije.
Nisam znao da je takav problem dobiti registraciju na zamundi, ja sam jednom pokusao i pustili su me, te sam zadovoljni korisnik vec 6 mj.
Netko je spomenuo razmjenu, ja sam u pocetku koristio tudji nick i to je funkcioniralo sasvim ok, da li moze biti kakvih zabrana ukoliko se nick posudjuje?
Pa malo ih je teže uhvatit kad su im otvorene registracije. Ti si potrefio kad su bile otvorene. Kolko znam nema nikakvih zabrana jer ak si već koristio tuđi nick i ako ti je funkcioniralo onda ne vidim nikakav problem. Ja skidam što mi padne na pamet isto sa tuđim nickom kojeg sam slučajno pronašao na nekom forumu, a imam i još svoja 2 nicka koja koristim kad si hoću podići ratio.
A što se tiče neuspjelih pokušaja sa proxy-em sam pokušavajte kako vam je opisano na ovom forumu i uspjet ćete.
meni isto nece
Jel ti ovako nastimano: Meni uredno radi ali dosta sporo.
Proradilo sad, a jutros nije htjelo.
Evo jedan puno brži proxy i manje kompliciran.
eee... ovo je super!
Ipak mislim da oni više nikada neće pustiti zamundu van iz Bugarske!! Nešto se je tu zakompliciralo!
Kizmar,hvala puno.Ovaj proxy radi.
I jeli netko probao skidati neki torrent?Jeli moguće skidati ili je i to "zabranjeno"?
Što se tiče ovog Kizmarovog rješenja!
Kako ste riješili problem s XXX sadržajem!! Ne mogu otvoriti ni jedan zbog one javascript aplikacije na kojoj potvrdiš da imaš više od 18 godina!!
thx
meni je isto radija oni 1. proxi a sad nebi iSuS al ovi kizmarov radi ko sat,jedino mi nije tija priko utorrenta skidat pa skidan priko bittorrenta,fala asu za proxi ova zamunda je najaca!
Evo jedan puno brži proxy i manje kompliciran.
kako se to koristi?kaj treba napravit na tom proxyu????hvala unaprijed!
Samo dopuniš http://www. s zamunda.net (http://www.zamunda.net) te pritisni surf i to je to.
Zamunda radi.
Logirala sam se preko bugarskog proxy-a.
Administratori znaju za nemogućnost pristupa sa vanjskih IP adresa.Sve će navodno biti sredjeno za par dana.
Da istina. Inače takav problem su imali i na bittorrents.ro i mučili su se tjednima, ali nikako nisu uspjeli popravit pa su na kraju preimenovali stranicu i promjenili domenu. Sad se bittorrents.ro zove lasttorrent.org. Možda će se nešto slično dogoditi i s zamundom.
zamunda mi neradi imal jos koji proxy al da radi molim ljepo
Evo isprobano prije 5 min: proxy 87.121.74.250:3128
Hvala na proxy-u, isprobao,radi iako sporije ali glavno da radi. Ne znam samo što se dogodilo sa onim linkom gdje se ide preko bg proxy stranice. Tu je išlo brže, no šta da se radi.
Vi koji imate pristup na Zamundu, jel spominju šta tamo o riješavanju problema, ovo s proxyjem dosta je glupo?
Vi koji imate pristup na Zamundu, jel spominju šta tamo o riješavanju problema, ovo s proxyjem dosta je glupo?
Na homepage-u nista ne pise...
mislim do neki dan sam bio ovisan o zamundi ali sad sam pronasao isti takav izvor za skidanje i ogu reci da je to slovenska kopija zamunde,tj skida istom brzinom kao i zamunda a ima cak i veci izbor
Stranica se zove Partis si
Ako nekoga zanima neka pogleda
mislim izbor je isti a i brzina je ista
mislim izbor je isti a i brzina je ista
Da Partis je odlican samo vecini sa niskim uploadom je malo teze odrzavat pa je to minus, inace je odlicno
znas mozda kak se uopce povecava upload,mislim imam ja flat i dobru brzinu pa bi i dalje volio ostat član partisa
jel ima na Partisu izmjena na engleski jezik!???