i opet neče da skida neznam zašto??
Ajde baci ss kako si podesio utorrent.
i opet neče da skida neznam zašto??
Ajde baci ss kako si podesio utorrent.
ma nije u tom 1000000% problem... radilo je oko 1h sve najnormalnije.. metnuo sam po onim tvoji slikama s početka formuma postvke... i samo unio ip i port ovo što si stavio novo i skdalo je oko 1h sve jako brzo maximalno .. i sad se počelo smanjivat i samnivat i na kraju 0..
ma nije u tom 1000000% problem... radilo je oko 1h sve najnormalnije.. metnuo sam po onim tvoji slikama s početka formuma postvke... i samo unio ip i port ovo što si stavio novo i skdalo je oko 1h sve jako brzo maximalno .. i sad se počelo smanjivat i samnivat i na kraju 0..
Neznam šta bi moglo biti još osim možda zatvorenog porta ili možda koristiš negu divlju verziju utorrenta. Dosta trackera je banalo određene verzije i preporučuju staru 1.6.1 i 1.8.5 (nisam siguran da sam točno napisao) mada ja imam najnoviju i radi bez beda.
imam i ja ... hmm najnoviji.. portovi otvoreni piše mi na thr-u spojiv i uredno uplodam.. e sad ako se moraju na ruteru otvarat i portovi za proxy onda je u tom problem
imam i ja ... hmm najnoviji.. portovi otvoreni piše mi na thr-u spojiv i uredno uplodam.. e sad ako se moraju na ruteru otvarat i portovi za proxy onda je u tom problem
Ako ti piše da si spojiv onda je ok. Pogledaj u jednoj od ovih tema za portove u ruteru pa vidi malo.
esam.. to sve više manje znam.. kad metnem onaj proxy .. što ima .eu onda radi ali sporo 70kB/s
meni ok radi na istin postavkama kao i prije nekoliko mjeseci, tj. tehif.eu i na mozilli i bittorrentu
esam.. to sve više manje znam.. kad metnem onaj proxy .. što ima .eu onda radi ali sporo 70kB/s
Onaj proxy tehif.eu stavi samo u Firefox a onaj brojčani u utorrent.
Probaj sa ovim proxyjem: 212.91.186.135 port 3128.
a može li se nekako u firefoxu podesiti da koristi proxy samo kad otvara zamundu a da ostalo ide normalno..ili ne
probo sam izmjerit brzine na tim proxyima i brzine su oko 0.5 megabita što je sporo.. treba ju mi drugi...
a meni je veza uredu.. probo sam par puta restartat ruter.. ugašen mi je čak i vatrozid.. u ruteru na kompu i od strane t-coma... al opet.. treba novi proxy
pogledaj neki od ovih LINK (nisam pokušavao)
e bogme ne radi ništ.. meni više ništa ne radi.. i neznam zašto.. uopče... prvo sve super a onda koma
http://zamproxy.co.cc/ za ici na zamundu preko ovog mozete, i vidite koji je trenutno proxy za ici i skidati sa zamunde
Onaj proxy tehif.eu stavi samo u Firefox a onaj brojčani u utorrent.
Probaj sa ovim proxyjem: 212.91.186.135 port 3128.
Svaka čast napokon jedan koji radi :D
Ovo meni radi http://proxy-bg.com/ i lista proxy-a http://www.anonimus.re.rs/1091
zadnji radi evo sad sam probao :)) thanx
Jel mi moze ko napisati postavke za mozillu i za qtorent. Nece mi skidati.
IVO HELPPPPP!!!!!!!!!
IVO HELPPPPP!!!!!!!!!
Meni ako je potrebna pomoć zovem 94:)
Pogledaj par stranica prije.
U Firefox upiši:
U utorrent upiši jedan od proxyja sa ove stranice.Npr.:
evo u qtorrentu mi pocrvene one strelice pokraj imena za 10 sek. i nikamo se ne mice
IVO HELPPPPP!!!!!!!!!
Meni ako je potrebna pomoć zovem 94:)
Pogledaj par stranica prije.
U Firefox upiši: U utorrent upiši jedan od proxyja sa ove stranice.
Npr.:
ja koristim tehif.eu i u torrentu i u browseru i sve super radi, samo sto na pocetnoj ne prikaze slike, ali na torentima normalno slike pokazuje...
registriran sam na zamundu godinu dana i danas ocu otic si skinut nesta i ne mogu se logirat.....pise mi kao da mi ne valja username ili password, a unesao sam tocne podatke....nije vrag da su me izbacili ili je u necem drugom problem.....pomozite plz ;))))
pisalo bi ti da ti je acc suspendiran da se radi o banu.
mozda taj bugarski gulas ima nekih problema,a mozda si zrtva phishinga i netko drugi koristi tvoj acc sa izmjenjenim podacima.
imaju li irc kanal?
davaju li news na twiteru ili fejsu?
tako mozes saznat jesu li u banani oni ili ti :D
a kad ukljucim torrent uplouda normalno nemam pojma u cemu je problem
Evo da se nadovežem,otvoriti Zamundu preko Proxy-bg.com,a u utorrent-u namjestiti http-Proxy:217.10.246.2-port:8080 i sve šljaka za 10.
sta mislite jel mi je neko hacko acaunt na zamundi kad mi pise da je pw netocan???
odi tamo na pozivnice i registriraj se na neki posteni tracker.
odi tamo na pozivnice i registriraj se na neki posteni tracker.
a na kojem si ti??