XCarnet i Bnet

poruka: 3
|
čitano: 2.747
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XCarnet i Bnet

Otkako sam kupio službeni wifi ruter za net preko bnet-a većinu sajtova ne mogu otvoriti. Konekcija je uredna, utipkam adresu i izbaci mi se ona poruka sa uputstvima kako se spojiti na net. A spojen sam i sve normalno radi. Zvao sam bnet i prave se glupi jer kao ja ne znam se spojiti na net. Prije nego sam nabavio wifi (spajao se direktno kabelom na modem) sve je super radilo. Došlo je do te mjere da ne mogu Hotmail i Reddit otvorit {#}

Drugi problem je što veza puca svako malo. Ali ono, tipa 5 minuta radi pa se prekine. Imam Windows 7, koristim sve browsere. Isprobao sam i na Vista laptopu i na iPhoneu, uvijek neki problemi.

Radi se o D-Link 652 wifi ruteru. Tko god pomogne dobiva pivo, više mi je muka slušati njihovu "službu za korisnike".

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
XCarnet i Bnet

Iskustvo mi govori da s Bnetom ne ide na finjaka. Super su pristojni i veseli dok ti ne uvale uslugu. Nakon toga sve krene nizbrdo. Moj savjet: router pod ruku i drito u Bnet. Digni im frku, napravi kaos, hiti nekome router na stol, traži raskid ugovora i nadoknadu štete. Do kraja radnog dana će ti sve raditi kako treba.

S njima fakat ne ide drugačije.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
XCarnet i Bnet

imam b-net i xcarnet

naravno imam od b neta modem koji ima samo jedan izlaz za net a doma bi spoio 2 kompa.

neko vrijeme mi je radilo (neznam kako) tako da sam na modem nakačio switch i na njega 2 pc-a i na svakom dialup od carneta.

sada imam linksys wr740n kojem sam natrpo firmware dd-wr nešto tako.

e sada bih trebao pomoć oko nekih postavki da to radi. nisam skroz glup ali nisam ni toliko pametan da to riješim sam.

uglavnom nemogu za sada dobiti da mi se ruter spoji na net.

prebacio sam na pptp i upisao user name i pass od carneta te isp name. ali mi ga nece spojit. restartao sam modem ruter pc-je ali neide.

znači prvi korak mi je spajanje rutera na net a onda neke osnove za spojit to na pc-jeve.

kada mi je ruter bio na orginalnom fimware-u uspio sam ga spojiti na net ali i ne da mi net prođe na pc.

nešto sam našao da bi trebalo ubiti dhcp na modemu te ga uključiti na ruteru.

zahvaljujem na pomoći

P.S.

bolje biti malo glup nego malo pametan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice