Wireless savjeti

poruka: 3
|
čitano: 1.886
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
Wireless savjeti

Pozdrav,

 

evo trebao bih nekoliko savjeta za wifi vezu i ostale stvari.

 

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.9534ef110ccc4a379c9e7822e6249fa9.wireless-adapter-usb-tp-link-tl-wn722n.aspx

Evo da objasnim neke stvari. Imam "TP-LINK USB WLAN TL-WN722N", neku crvenu wireless antenu (nalazi se na krovu kuće, i usmjerena je prema određenoj lokaciji).

Dakle taj USB zaštekam u svoj PC i onda moram (ne koristim ovu malu antenicu na slici) zašrafiti žicu sa tim utikačem na USB-u, žica je povezana sa onom crvenom antenom. Automatski mi se spoji mreža, i moram se povezati sa "Novi Net". Onda sam spojen sa internetom...

 

Dalje... Veza mi zna često pucati, ili biti jako usporena. Npr. kad igram cod2 zna mi ping biti 70-90 ali mi lagga (imam novi PC, tak da nije problem u tom, ne bi smio biti), a nekad mi zna onako jako zalaggati preko 500 ping itd. Jako je iritantno to i dosta ometa.

Nemojte mi govoriti da kupim novi internet blabla :).. Nego evo nekih pitanja.

 

Može li se kupiti neki wireless router (za dosta para, recimo) ili antena (nije cijena problem), da bude jako dobra veza, mislim, da signal bude što jači i da nema previše ometanja signala itd.?

Dakle ako bi bio router da se poveže sa tim USB-om il da se ona žica šta povezuje antenu može i na njega uštekati. Jer kolko sam čitao u uputstvu za ovaj USB ima sa strane jedan gumbić koji kad pritisneš se automatski poveže s routerom ako ga imaš (neznam, valjda sam dobro shvatio).

 

Dakle probajte mi odgovoriti na ova pitanja gore u vezi routera i antene.

Hvala i lijep pozdrav :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Wireless savjeti

Itko??

14 godina
offline
Re: Wireless savjeti

*BUMP*

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice