Wireless network

poruka: 8
|
čitano: 2.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless network repair svaki put.

Cijenjeni forumaši,

imam sljedeći problem s wireless mrežom, svaki put kad pokrećem laptop moram raditi repair Wireless network connection-a, jer ne mogu na internet.

Inače laptop pronađe moju mrežu i spojen je na  nju, te pokazuje da je signal odličan.

Kad kliknem desnim klikom na ikonu wirelessa na alatnoj traci i onda na repair i sve se popravi.

Volio da mi netko kaže kako da to ostane tako i kasnije, bez da trebam raditi repair svaki put.

To mi se inače dešava od kada je promijenjen naziv moje wireless mreže.

Operativni sustav je Windows xp SP 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless network repair svaki put.

Jednostavno resetiraj ruter i izbrisi taj wlan connection iz kompa i stavi si connection na DHCP to ces napravit tako da kliken dole kraj sata na ona 2 mala kompa (ili monitora) udjes u konekcije ides na TCP/IP i tamo stavis automatic! Vjerojatno je ruter poblesavio al napravi oboje da ti se ajmo rec "fresh connect-a".

p.s.

ruter resetiraj cackalicom di ti pise "reset" a ne gasit i palit! I morat ces ponovo podatke od providera unjet user i pass!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
15 godina
neaktivan
Wireless network

Ovako  imam novi komp i mreznu karticu i nemogu intsalirat drivere jer ne podrzavaju winse 7 a tu su mi mreznu u linksa stavili?

maloguzamjenit?

Jonja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless network

O kojoj se mrežnoj radi? jel to neka extra stara ili? ako je nova nema teorije da je 7ica ne podrzava i dal se radi o wlan ili lan kartici?

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako sam te dobro shvatija, ti oćeš reći da izbrišem Wireless network connection iz Network connection-sa i onda napravim ono sa DHCP + reset rutera.

16 godina
neaktivan

Ne znam tocno di se brise na xp-u al tamo negdje pod connections... Koristim 7 i Linux (god bless linux) pa se nemogu sjetit al proguglaj malo nije tako tesko imas listu svih "poznatih" pointova gdje si se spajo i on ih pamti samo ih sve ocisti i resetas ruter i gotovo radit ce sigurno!

15 godina
neaktivan

Resetira sam ruter i sve šifre ponovo upisa i opet mi se dešava ista stvar, nije pomoglo, al svakako hvala na savjetima.

16 godina
neaktivan
Wireless network

aj ovako odi u windows xp network connections i namjesti staticnu ip adresu npr ovu 192.168.1.20 , subnet stavi 255.255.255.0 i default gateway 192.168.1.1 i od sada imas uvijek istu adresu nebi trebalo bit problema! Probaj pa javi ako ne znas gdje upisati tu adresu to ti je pod internet protocol TCP/IP

ima link evo kako do tog: http://www.hotcomm.com/faq/faq_staticipxp.asp

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice