Thomson SpeedTouch 780WL(i)

poruka: 53
|
čitano: 18.113
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Thomson SpeedTouch 780WL(i) flashanje

Evo samo da znate da sam totalni n00b za ovo pa imajte strpljenja.

Naime, od kada sam si postavio wirelles imam problema sa njime.

Nemogu ni kako treba neki mmorpg odigrat ako kamoli fps.

Danas sam odlućio nešto napravit u vezi tp g pitanja, i nije mi do kupovine nikakvog hardvera.

Malo googla i nađem na ovo: Kaže lik da se nekako može flashat ruter i nesta povecat sa 15 na 100 posto..

Imam Thomson SpeedTouch 780WL i sada me zanima kako bi to mogao napraviti..

Ako je ilegalno ili nešta može na pp jer ne dobivam maksimum od internet veze.. ni pola.

Znate da nam brzine nisu baš bajne za usporedbu sa drugim nekim zemljama...

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 22:09 (Marko_Aurelije).

0 0 hvala 0
17 godina

radi li tebi internet dok surfas laptopom preko svoga perkovica?

ako radi, uzivaj.

okani se corava posla i fleshanja zbog igrica.

ja ti to nebi preporucio, u pravilu sa novim firmwerom otvore se novi problemi u komunikaciji tvog davatelja usluge i marka perkovica.

i malo ti je konfuzno pitanje.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Thomson SpeedTouch 780WL(i) flashanje
Lag moze biti do loseg pinga,spoji se na neki domaci server,ako vec nisi pa pogledaj hoce li laggati.
Ne mozes wirelessom dobiti signal dobar kao preko zice, jer se dio gubi na relaciji router-wireless stick/antena.
Obicno su zidovi prepreke zbog kojih se signal gubi.
Koliko ti je pc daleko od routera?
Koji provider,brzina dl/ul?
Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
protjeran
RE: Thomson SpeedTouch 780WL(i)

Ma nije samo zbog igrica...

Pukne mi veza u pola videa na YouTubu..

Kad pričam se nekom zenskom na Faceu ili msnu pukne..

Onda to bude malo neugodno misli da sam oso..

Ajde treba mi ovo stvarno...

15 godina
protjeran
RE: Thomson SpeedTouch 780WL(i) flashanje

Pa spojim se i na domaci i na strani opet lagg...

Imam T-comov Flat od 4 Mbs..

16 godina
Ako ti pukne veza,to je zbog slabe veze,loseg routera ili do mreznog adaptera.
I ja imam isti router i volio je zaj** sa pucanjem veze pa trazio novog i radi perfekt.

@torrente
perkovica? :P
Bas si saljivdzija prava :D
15 godina
protjeran

Zicno je radio perfektno...

I na mobitelu kada sam dolje blizu rutera radi kako spada. Kad sam gore u svojoj sobi je grozno...

16 godina
Valjda ti slabo hvata signal,nije ni cudo ako je to onaj stick koji ti t-com tutne :D
Nema ti druge,ako hoces bezicno morat ces nekako priblizit stick routeru.
A mozes probati i kabel provuci do sobe,to ti je najbolja solucija ako ne mozes/zelis dovesti pc do routera.
Metar kabla ti je 4 kn tak da te nece puno kostati :)
15 godina
protjeran

Nije t comov..

Neki sa antenom Edimax..

I reko je stari da nece bušit nikakve rupe..

15 godina
protjeran

Izgleda da mi je ostao sam flash tog rutera.

Preuzimam svu odgovornost ako nešto pođe po krivu..

Sada molim linkove..

0 0 hvala 0
15 godina

Evo jedan link http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/routeri-adsl/67081-thomson-speedtouch-st780/

I da ne otvaram novu temu imam jedan problem s tim ruterom.Znaci imam ST780WL i svaki put kad napravim neki dedicated server tocnije za Alien Swarm ruter se restarta svake 2 min.Jel neko zna zasto? I da napravio sam port forward :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam te rutere.. i mogu reći samo sve najbolje... pre pre dobri su.. rade... bez greške.. neznam.. kako drugima .. al meni super.. čak onaj siemens više zaje... nego thomson... ipak je francuz francuz...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xCode kaže...

Evo jedan link http://www.novisf.com/wbb3/ostalo/kompjuteri-co/routeri-adsl/67081-thomson-speedtouch-st780/

I da ne otvaram novu temu imam jedan problem s tim ruterom.Znaci imam ST780WL i svaki put kad napravim neki dedicated server tocnije za Alien Swarm ruter se restarta svake 2 min.Jel neko zna zasto? I da napravio sam port forward :)

problem rijesen dobio sam novi od tcoma i sve radi ko podmazano a za st780 mogu reci da je sr***e

14 godina
neaktivan
xCode kaže...
xCode kaže...

problem rijesen dobio sam novi od tcoma i sve radi ko podmazano a za st780 mogu reci da je sr***e

Ja isto imam st780 i slazem se da je potpuno smece skidas torrent i DSL pukne konekcija tj. reconnecta se LOL hahaha a koji si router dobio da nije gigaset sx763?

15 godina

je gigaset sx763 i sve radi kako treba ne puca veza ni nis cak je malo i net brzi Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sve slušajte me NIKAD ALI BAŠ NIKAD NE UZMIAJTE THOMPSON SPEED TOUCH 780 ;) jednom cete se opec i vise nikad radi katastrofa mislim da je router inače ok nego da je t-comov firmware sve ukenjo neznam :P

17 godina
protjeran
KrcoXp kaže...

sve slušajte me NIKAD ALI BAŠ NIKAD NE UZMIAJTE THOMPSON SPEED TOUCH 780 ;) jednom cete se opec i vise nikad radi katastrofa mislim da je router inače ok nego da je t-comov firmware sve ukenjo neznam :P

ja sam imao orginal firmware pa je opet srao, doduše meni jer imam lošu paricu, a kod frenda koji ima dobru njemu je dobro radio.

Taj 780 je jako osijetljiv i ako imaš lošu paricu onda će srat.

Sad imam TG 782 i on je puno bolji kad je lošija parica u pitanju.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 10:36 (pinkskin).
15 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
KrcoXp kaže...

ja sam imao orginal firmware pa je opet srao, doduše meni jer imam lošu paricu, a kod frenda koji ima dobru njemu je dobro radio.

Taj 780 je jako osijetljiv i ako imaš lošu paricu onda će srat.

Sad imam TG 782 i on je puno bolji kad je lošija parica u pitanju.

da u pravu si. e sad ču ih zvat.. da mi dostave onog gigaseta što radi sagem, crko mi onaj siemensov .. spuco ga grom al neznam kak?

Ovako malo off..

Bio mi radio komp i laptop (skoro nov hp pavilion dv6), i zagrmilo ruter se restarta, na kompu riknula mrežna na ruteru lan portovi otišli ne rade, a wifi radi .. i laptop mogo na net! e sad mene brine dali je nešto laptopu iako radi net i sve..... 

15 godina
laptopu nije nisšta :D

a sta se tiče tog thomsona jao problema ja imam s njime... dobio sam ga od t -coma i pucala veza od prvog dana i na kraju brat se cjenkao i dobili simens gigaset sx763 i radio je savsresno i ja ga mjenjo za komp i evo mene natrag na speedtouchu...

puca mi veza.. port fowarding ne radi ludim .. t-com kaze da nemogu dobiti zamjenski jer je istekla garancija.. jedino ako produzim ugovor na 24mj.. a zelim prec na optimu pa ne dolazi u obzir... kratko receno smece od rutera i dans reko starom nes za router pred gostima i tip kaze kao imam ja neki router u firmi dati cu ti ga.. ja sada mislim mozda neko smece bo... dodem da mi simens gigaset SE555 i sada radi ko bebica :D

ako imate speedtoucha MJENJATE GA
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lacko kaže...

a sta se tiče tog thomsona jao problema ja imam s njime... dobio sam ga od t -coma i pucala veza od prvog dana i na kraju brat se cjenkao i dobili simens gigaset sx763 i radio je savsresno i ja ga mjenjo za komp i evo mene natrag na speedtouchu...

puca mi veza.. port fowarding ne radi ludim .. t-com kaze da nemogu dobiti zamjenski jer je istekla garancija.. jedino ako produzim ugovor na 24mj.. a zelim prec na optimu pa ne dolazi u obzir... kratko receno smece od rutera i dans reko starom nes za router pred gostima i tip kaze kao imam ja neki router u firmi dati cu ti ga.. ja sada mislim mozda neko smece bo... dodem da mi simens gigaset SE555 i sada radi ko bebica :D

a vidim i ja da mu nije ništ .. radi..xD sad pišem s njega.. 

moiram ja navat t-com.. da mi daju ruter.. el tg782 i ima zabranjeno otvaranje portova jer je 1. ruter s opcijom da povlači sve s centrale.... 

14 godina
neaktivan
Lacko kaže...

E pa zato i govorim fowardiro sam bio portove si za cod server i s**e sve :D kad sam skido torrente od određenih torrenta puca net jednostavno reconnecta se :P i onda se mora prekinut cak i max TV j**e s njim ucitava 10 dana kad ga iskopcas iz struje (to je nakon sta sam fowardiro portove) :P

15 godina
za utornet stavi port na torentu 14154.... taj meni bez fowarda je prolazio ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma znam i meni prolazi nego ja govorim da kad sam za cod fowardiro ;)

0 0 hvala 0
15 godina
a to da ne spominji mi molim te hehe...

sada sam happy imam napoko router koji radi a to ej simens gigaset se555 nadam se da s njime necu imati takvih problema
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zvjerkan kaže...

moiram ja navat t-com.. da mi daju ruter.. el tg782 i ima zabranjeno otvaranje portova jer je 1. ruter s opcijom da povlači sve s centrale.... 

Nema. Forwardirao sam port i sve normalno radi Cool

15 godina

ja imam dva kompujtera spojena na wlan na thompsona i nemam nikakvih problema... jedino kada hocu i treci da spojim ruter se sam restartuje mogu samo preko zice... moze biti neko preopterećenje ili tako nesto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slobo14 kaže...

ja imam dva kompujtera spojena na wlan na thompsona i nemam nikakvih problema... jedino kada hocu i treci da spojim ruter se sam restartuje mogu samo preko zice... moze biti neko preopterećenje ili tako nesto...

probaj provjerit da tu u ruteru nije ogranićeno na max 2 računala na WiFi jer teoretski 50 bi trebalo vrtit bez većih broblema .. no naravno 10 je puuuno!

14 godina
neaktivan
slobo14 kaže...

Misliš na ST 780WL pa to je ŽIVO SMEĆE ti kažem :P

16 godina
Po cemu je on tol'ko smece?
Je da se izrazenije grije od drugih ali osobno nikad nisam imao problema s njim.
Jedino kad mi je pucala veza,pa su mi dali novog,identicnog pa radi super.
15 godina
po čemu je loš:
-puca veza
-grije se ko budala zid mi je pocrnio doma xD
- ne radi port fowarding koliko god ti to htio..
- jede kakice svako toliko :D
Moj PC  
2 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice