Thompson ST780W(i) problemi

poruka: 2
|
čitano: 1.946
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam navedeni router,i sve je gotovo godinu dana radilo bez problema,sve do ove nedjelje kada je veza počela pucati.Nazvao sam T-Com i u ponedjeljak je došao serviser iz T-Coma i provjerio mi stanje linije i testirao brzinu linije sa svojim laptopom i uređajem za testiranje linije i ista je bila oko 490 kb/s, što je ok.No problem je kada bi spojio svoj komp preko lana brzina bi pala na samo 70 kb/s i više od toga ne ide gore.Istovremeno je serviser spojio svoj laptop preko wlana i tada bi mu se smrznuo laptop,sve dok ne bi odspojili lan sa moga kompa i tada bi mu na laptopu brzina bila opet oko 490 kb/s što je naravno ok.Čim bi spojili drugi komp preko lana odmah bi se laptop smrznuo.Mislio sam da je problem do mrežne kartice(kupio sam drugu,novu,ali i dalje brzine ne ide na više od 70 kb/s).Taj sam problem riješio,znači nije do mrežne kartice.Zatim sam pomislio da nije do windowsa(kakav virus ili slično,),pa sam na zasebnoj particiji instalirao ubuntu i na njemu tada testirao brzinu i ono opet samo 70 kb/S.Imam jedan wlan stick viška pa sam se preko njega spojio na net  na istome kompu,ali brzina je isto samo 70 kb/s.Da napomenem da je serviser također promijenio router,tako da nije ni do njega jer je donio novi,ali isti problem.Ima tko kakvo rješenje jer stvarno više ne znam šta da isprobam.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam sličan problem.Imam ST780WL.Prije nekoliko dana primjetio sam da mi internet neradi .Troubleshooto sam i pisalo mi je da mozda ima problema sa driverom za local area connection adapter , no jucer sam resetiro moj thomson ,ošo na 192.168.1.1... tj sve ispočetka sam napravio. Internet je radio , ja sam ugasio računalo a danas internet opet neradi.-ovo šaljem preko laptopa .

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 10:30 (CyberRazar).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice