Povezivanje 2 wireless modema

poruka: 5
|
čitano: 5.921
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav ekipa!

Ovako, korisnik sam Optima Telekoma i koristim njihov modem (D-link DSL-2640B), wireless radi, sve radi. Osmijeh

Selih kompjuter 2 kata niže i signal je vrlo slab i nestaje signala pa puca veza, a to svakome ide na jetra pa i meni.

Dok sam bio korisnik T-Com-a, kupio sam NETGEAR Wireless router WPN824v2 (pa bi po logici on trebao bit annex b).

Sad dolazimo do problema: HOĆU BOLJI SIGNAL!  RJESENJE: Kupit jos 2 metra kabela i stavit adapter na strop.

Ali, zao mi ovog routera pa: mogu li kako povezati NETGEAROV router sa D-Link routerom (firmawareom,ako postoji rjesit "annex a/b" problem), tj. bi li uparivanjem (ako je moguce) ta 2 rutera dobio na kvaliteti signala.

Ako je moguce napisati kako. Pozdrav!

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Povezivanje 2 wireless modema

Moja iskustva,drugi neka dopune:

Annex  je nevazan za medjusobno spajanje uredjaja.

Mozes spojiti drugi ruter na taj nacin da preuzima signal i salje ga dalje ali oba rutera moraju podrzavati WDS(Wireless Distibution System).

Imam na taj nacin spojene Siemens 515 i 555.

17 godina

E vidis, to nisam znao! :)

Thank you very much... olaksao si mi posao :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Povezivanje 2 wireless modema
Kristyans kaže...

Moja iskustva,drugi neka dopune:

Annex  je nevazan za medjusobno spajanje uredjaja.

Mozes spojiti drugi ruter na taj nacin da preuzima signal i salje ga dalje ali oba rutera moraju podrzavati WDS(Wireless Distibution System).

Imam na taj nacin spojene Siemens 515 i 555.

da, mozes to spojiti i radi na 2 racunara, jer, i ja tako koristim
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
neaktivan

mene zanima ovako. isto imam problema sa signalom routera. imam bnetov cisco wireless router epc 2425 i zanima me dali ga mogu povezati sa routerom ZyXEL prestige 600 ili sa Thomson ST780i WL da mi odašilje signal. Nije prevelika udaljenost, komp sa wireless karticom radi odlicno no laptop zeza. Hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice