Odabir WiFi channel-a

poruka: 2
|
čitano: 1.301
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Odabir WiFi channel-a

Ovako, situacija kod mene je kao sto je na ss-u. Sada me zanima ima li kakve veze na kojem channelu je moj WiFi i koji je najbolje za odabrati u situaciji kao sto je na slici (inace bio sam na Channel 11 i prebacio na Channel 1 jer je noise puno manji, sto mi se cinilo logicno) i zanima me ima li tu kakvih velikih razlika, posto nikad o tome nisam previse citao niti ista slicno radio? hvala

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Odabir WiFi channel-a
definho kaže...

Ovako, situacija kod mene je kao sto je na ss-u. Sada me zanima ima li kakve veze na kojem channelu je moj WiFi i koji je najbolje za odabrati u situaciji kao sto je na slici (inace bio sam na Channel 11 i prebacio na Channel 1 jer je noise puno manji, sto mi se cinilo logicno) i zanima me ima li tu kakvih velikih razlika, posto nikad o tome nisam previse citao niti ista slicno radio? hvala

Dobro si napravio. Uvijek se ide na kanal s namanje šuma.

Razlike su sitne, tj. bile bi primjetne ako si na samom rubu gubljenja signala. Al čovjeka veseli kad zna da je napravio sve što se može :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice