IPTorrent problem zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 4.211
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IPTorrent problem

Idem ući na IPTorrent i piše tamo da je napravljen backup i  piše da upišem svoju staru lozinku, ali ja nemam svoju staru lozinku imam samo tu i regao sam se prekjučer.

Onda sam išao na lost password da mi da novu i upišem svoj e mail sa kojim sam se registrirao a ono kaže ERROR-The email adress was not found in the database. Please pomognite mi...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
IPTorrent problem

Nisam skuzio, stranica uradila backup?

Moze biti da su zeznuli nesto, pa nema zadnjih registracija, probaj se ponovo registrirati, ako imas pozivnicu jos. I napisi prigovor adminu, reci da ti se izbrisao acc, ako u mozilli imas sacuvanu sifru, posalji mu screen shot svog username i pasaword.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPTorrent problem
Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IPTorrent problem

Koji je mail od admina nemogu ga viditi. Di mozilla sačuva šifre??

17 godina
IPTorrent problem

Potrazi tu kontakt.

A sifre su ti Alati->Opcije->Sigurnost->spremljene lozinke.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nemogu naći e-mail jel mi možeš dati link?

16 godina
neaktivan
IPTorrent problem

Meni se dogodilo ja sam imo jucer oko 50 gb uploada i 41 downloada i danas mi pokazuje 10 gb uploada i 7 downloada nek idu u kura.

1 0 hvala 0
17 godina
IPTorrent problem

If you are having trouble logging in, you can come talk to us at: irc.iptorrents.com / join #IPTorrents

to ti pise pod conntacts.

Ides na irc i vidis tko je admin i reknes mu sta je bilo,, i pitas da ti vrati acc.

@razer1911

Imas li slucajno screenshot ratia? da im saljes. ili ih kontaktiraj i reci sta se desilo, neka ti vrate to, pa jbt to ti je puno da bi ostavio tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
goodye kaže...

If you are having trouble logging in, you can come talk to us at: irc.iptorrents.com / join #IPTorrents

Ides na irc i vidis tko je admin i reknes mu sta je bilo,, i pitas da ti vrati acc.

@razer1911

Imas li slucajno screenshot ratia? da im saljes. ili ih kontaktiraj i reci sta se desilo, neka ti vrate to, pa jbt to ti je puno da bi ostavio tako.

Nažalost sumljam da ce mu to pomoci:

'' Please do not open Help Desk ticket mentioning you lost some GBs, we can't help you. sorry. ''

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan
IPTorrent problem

heheh nemam ma nek se hebu ja cu uredno drzat ratio al zao mi je sto sam uploado za pozivnice da dobim koju a ono drek.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

@razer1911

Idem ući na taj irc i ovo mi mozzila izbaci  "Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (irc) isn't associated with any program."

Pomozite mi kako ću to srediti please

17 godina
IPTorrent problem

Instaliras add-on za mozillu: Chatzilla.

Kad si nju instalirao samo klikni na onaj link i upalit ce ti je. Kad se pojavi, pisat ce ti u velikom prozoru"[#iptorrents] PLEASE JOIN #ipt.help FOR ACCOUNT HELP!!!"

E tu kliknes na to #ipt.help i spojit ce te u tu sobu. i tu nadi nekog i pitaj.

podrazumjeva se da moras znati engleski.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPTorrent problem

Sredio sam to. Dao mi je jedan lik ispočetka pozivnicu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice