Zvuk-Dali je ikako moguce?

poruka: 9
|
čitano: 841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Zvuk-Dali je ikako moguce?

Znaci imam ova 3 audio porta(crveni za mikrofon,zeleni za zvucnike i plavi)

eh sad ne znam za sto sluzi taj plavi i dali bi ja preko tog plavog mogao slusati zvuk sa slusalica da nemoram stalno se saginjat ispod kompa i ukljucivat slusalice kada mi trebaju?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Zvuk-Dali je ikako moguce?
karlo125 kaže...

eh sad ne znam za sto sluzi taj plavi i dali bi ja preko tog plavog mogao slusati zvuk sa slusalica da nemoram stalno se saginjat ispod kompa i ukljucivat slusalice kada mi trebaju?

hvala

ovisi koju plocu tj zvucnu imas, na nekima softverski mozes mijenjati za sta ces koristiti koji izlaz/ulaz!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
karlo125 kaže...

hvala

ovisi koju plocu tj zvucnu imas, na nekima softverski mozes mijenjati za sta ces koristiti koji izlaz/ulaz!lp

Imam ti ECS H61H2-MV

17 godina
moderator

Lijepo ti u uputstvima za matičnu ploču piše da je plavi konektor za line-in.

Kupi si ovakav ili ovakav splitter - on duplicira jedan ženski 3,5 mm stereo konektor kakav imaš na matičnoj ploči u dva takva konektora pa u jedan onda uštekaš zvučnike, a u drugi slušalice.

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Lijepo ti u uputstvima za matičnu ploču piše da je plavi konektor za line-in.

Kupi si ovakav ili ovakav splitter - on duplicira jedan ženski 3,5 mm stereo konektor kakav imaš na matičnoj ploči u dva takva konektora pa u jedan onda uštekaš zvučnike, a u drugi slušalice.

S tim da će mu tako biti malo tiši zvuk na svakom izlazu. Vjerojatno nebitno. I teoretski nije najpametnije rješenje zbog razlika u impedanciji blablabla, ali u stvarnosti vjerojatno ništa relevantno za ovu namjenu.

17 godina
moderator

Slobodan si predložiti bolje rješenje. 

16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Slobodan si predložiti bolje rješenje. 

Neki DAC koji može paralelno puštati zvuk na dva izlaza plus neko ovakvo pojačalce za sluške? http://sonusart.hr/stereo/pojacala/headamp-pojacala-za-slusalice/marantz-hd-dac1-pojacalo-za-slusalice-silvergold-1571.html Bolje je sigurno. Overkill možda.

Nisam mislio kao kritiku, samo komentiram. Da kažeš nekom audiofilu da tako splittaš signal jadan bi instant dobio barem 42 % sijedih

17 godina
moderator

Zaboravio sam napisati - bolje, a razumno rješenje. 

16 godina
neaktivan

Eh jbg, sad bi ti i ovce i novce. Nemere to tako.

Neću više pričati gluposti, još će čovjek stvarno otići kupiti pojačalo za slušalice od 5 iljada.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice