- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci imam ova 3 audio porta(crveni za mikrofon,zeleni za zvucnike i plavi)
eh sad ne znam za sto sluzi taj plavi i dali bi ja preko tog plavog mogao slusati zvuk sa slusalica da nemoram stalno se saginjat ispod kompa i ukljucivat slusalice kada mi trebaju?
hvala
ovisi koju plocu tj zvucnu imas, na nekima softverski mozes mijenjati za sta ces koristiti koji izlaz/ulaz!lp
Znaci imam ova 3 audio porta(crveni za mikrofon,zeleni za zvucnike i plavi)
eh sad ne znam za sto sluzi taj plavi i dali bi ja preko tog plavog mogao slusati zvuk sa slusalica da nemoram stalno se saginjat ispod kompa i ukljucivat slusalice kada mi trebaju?
hvala
ovisi koju plocu tj zvucnu imas, na nekima softverski mozes mijenjati za sta ces koristiti koji izlaz/ulaz!lp
Imam ti ECS H61H2-MV
S tim da će mu tako biti malo tiši zvuk na svakom izlazu. Vjerojatno nebitno. I teoretski nije najpametnije rješenje zbog razlika u impedanciji blablabla, ali u stvarnosti vjerojatno ništa relevantno za ovu namjenu.
Slobodan si predložiti bolje rješenje. 
Slobodan si predložiti bolje rješenje. 
Neki DAC koji može paralelno puštati zvuk na dva izlaza plus neko ovakvo pojačalce za sluške? http://sonusart.hr/stereo/pojacala/headamp-pojacala-za-slusalice/marantz-hd-dac1-pojacalo-za-slusalice-silvergold-1571.html
Bolje je sigurno. Overkill možda. 
Nisam mislio kao kritiku, samo komentiram.
Da kažeš nekom audiofilu da tako splittaš signal jadan bi instant dobio barem 42 % sijedih 
Zaboravio sam napisati - bolje, a razumno rješenje. 
Eh jbg, sad bi ti i ovce i novce. Nemere to tako. 
Neću više pričati gluposti, još će čovjek stvarno otići kupiti pojačalo za slušalice od 5 iljada.