Zna li netko gdje mogu naci info o...

poruka: 5
|
čitano: 1.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zna li netko gdje mogu naci infrmacije o...
pitanje

...hardwareu racunala, recimo - kako radi graficka kartica u detalje, dakle elektronika, koji su sklopovi na njoj, kako radi...  kako je slozena graficka kartica, ali u detalje.

ili mrezna kartica, bezicna mrezna kartica,  ili maticna ploca, ili procesor, ili zvučna kartica

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zna li netko gdje mogu naci info o...

probaj TU

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zna li netko gdje mogu naci info o...
autorov komentar

ovo je ok, al ipak premalo informacija...  trebam vise detalja

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 11:16 (rokrr).
17 godina
neaktivan
RE: Zna li netko gdje mogu naci info o...

probaj na mom blogu pcstreethacker.tk

17 godina
neaktivan
RE: Zna li netko gdje mogu naci infrmacije o...
prihvaćeno rješenje
rokrr kaže...

...hardwareu racunala, recimo - kako radi graficka kartica u detalje, dakle elektronika, koji su sklopovi na njoj, kako radi...  kako je slozena graficka kartica, ali u detalje.

ili mrezna kartica, bezicna mrezna kartica,  ili maticna ploca, ili procesor, ili zvučna kartica

Ono što tebe u biti zanima su tranzistori,memorije,registri i zastavice. Znači neki temelji elektronike i digitalne elektronike. Za razumijevanje trebaš imati znanja o elektrotehnici
(da bi uopće znao kako neki sklop funkcionira). Imam knjigu The Art of Electronics u djvu formatu pa ako ju želiš javi se na PM. Inače za digitalnu elektroniku preporučujem knjigu ili od Szabe ili od U.Peruška Digitalna elektronika. Na ovom linku imaš nešto o digitalnoj elektronici. Za ostalo pitaj ili guglaj.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice