Zašto samo u igrama?!

poruka: 8
|
čitano: 2.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zašto samo u igrama?!

Dakle, sa strane možete vidjeti moju konfiguraciju. Od samog početka stvara mi probleme samo u nekim igrama. Npr, zadnje što mi je diglo tlak smrzavanja u German truck simulatoru. Igirca nije ništa prezahtjevna, ali računalo mi se uredno smrzne u njoj. Nema pravila. Nekad igram sat vremena, nekad više, a nekad i manje. Računalo se smrzne, ugasi se tipkovnica i miš, iz zvučnika se čuje, nazovimo to tako kao da igla Hdd-a grebe ispred mikrofona i to se sve reproducira van. Jedina opcija koja mi preostaje je reset na kućištu. Ono što me brine je to da sam istestirao cijeli kompjutor. Pržio CPU 24 sata, pržio grafu 24 sata, testirao memoriju također 24 sata, a HDD ne javlja nikakve greške. Da li netko zna što bi moglo biti. Napomena, radi se o win 7, 32-bit, svi novi driveri, doduše prije mjesec dana napravljena skroz nova i čista instalacija. Bios je flashan. Hlađenje savršeno. Nema prašine jer svakih 2-3 tjedna računalo ispušem kompresorom. Eto u kratko...ili dugo...ovisi kak za koga. Hvala unaprijed! 

Hoky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zašto samo u igrama?!

Kak se ponasa u drugim igrama?

Probaj sa novim driverima ili ako ih imas onda probaj starije stavit...dx takoder.

I ako si upalio Ati Overdrive probaj i to ugasit..

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zašto samo u igrama?!

Probao sam već sve. Driveri sa cd-a koje sam dobio uz komponente, sa catalystom i bez njega. Druge igre, kako koja. Recimo farcry svi nastavci, crysis isto svi nastavci. Možda mi se dogodilo samo jednom i to kad sam igrao do nemilosti sate, sate i sate. Al ono što je interesantno, na koji god način opteretim računalo, da li nekim programom za testiranje ili samim nekim softwareom, recimo obrada filma, muzike, rendanje itd, što zna trajati stvarno satima nikad nikakav problem.

Hoky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zašto samo u igrama?!
Nećes vjerovati ,moj je prijatelj imao slican problem i prouzrokovala ga je tastatura bila neispravna da tastatura nisam ni ja vjerovao kad smo je promjenili sve 5.
Pa i ti pokusaj mozda je malo smijesno al vrijedi.
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zašto samo u igrama?!

Morat ću te razočarati kao što sam se i ja. Kad sam kupio komp imao sam staru tastaturu i miša jer sam bio ograničen sa lovom. Radije sam uložio tih 400 kn u konfu jer su mi tipkovnica i miš radili kako treba. No par mjeseci nakon kupnje računala uskočila mi je prilika i kupio sam si novu tipkovnicu i miš (Logitech). No problemi su ostali isti. Što je još bolje od svega, stara tipkovnica i miš su imali PS/2 port, a ovi imaju USB. Dakle, čak je i ulazna jedinica promijenjena...no eto kao što rekoh problemi ostali isti. Ono na što ja sumnjam je grafa. Imam u prijašnjim temama pitanje vezano uz ati što mi malo malo dok pretražujem net izbacuje poruku "Display driver has stopped responding and has recovered". I to mi se smrzne sve, nakon što se zacrni ekran i ponovo upali izbaci mi tu poruku. No nikad mi se takvo što nije javljalo u igrama. Bilo bi mi drago kad bi mogao nažicati nekog od frendova neku drugu grafu istu ili jaču pa probati sa njom. Iako sam primjetio na netu da dosta ljudi ima problema sa time, i sa drugim grafama, al sve svaljuju na drivere. Iskreno ne vjerujem da je do drivera jer sam siguran da bi proizvođaš drivera ubrzo ispravio taj bug nakon što bi primio poveći broj upita vezano uz restartanje drivera.

Hoky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: Zašto samo u igrama?!

O kojoj se točno periferiji radi? Miš i tipkovnica?

** Live 4 Music **
15 godina
protjeran
Pirati? Loš crack.
Ł00dAcHaa mAweNa
17 godina
neaktivan
intel2hoky kaže...

Dakle, sa strane možete vidjeti moju konfiguraciju. Od samog početka stvara mi probleme samo u nekim igrama. Npr, zadnje što mi je diglo tlak smrzavanja u German truck simulatoru. Igirca nije ništa prezahtjevna, ali računalo mi se uredno smrzne u njoj. Nema pravila. Nekad igram sat vremena, nekad više, a nekad i manje. Računalo se smrzne, ugasi se tipkovnica i miš, iz zvučnika se čuje, nazovimo to tako kao da igla Hdd-a grebe ispred mikrofona i to se sve reproducira van. Jedina opcija koja mi preostaje je reset na kućištu. Ono što me brine je to da sam istestirao cijeli kompjutor. Pržio CPU 24 sata, pržio grafu 24 sata, testirao memoriju također 24 sata, a HDD ne javlja nikakve greške. Da li netko zna što bi moglo biti. Napomena, radi se o win 7, 32-bit, svi novi driveri, doduše prije mjesec dana napravljena skroz nova i čista instalacija. Bios je flashan. Hlađenje savršeno. Nema prašine jer svakih 2-3 tjedna računalo ispušem kompresorom. Eto u kratko...ili dugo...ovisi kak za koga. Hvala unaprijed! 

Greška ti je jedino i isključivo u grafičkoj kartici. Vidio sam više Radeona serije 3xxx i 4xxx s tim simptomima.

Greška je tvornička, u dizajnu ili nešto tako.

Ja sam imao 4850, na njoj Scythe Musashi, i redovno mi se to dešavalo. Dakle nakon nekog vremena ekran pozeleni ili poplavi, okomite crte, zvuk neko vrijeme ide a onda počne glasno krčati bez prekida. Pomaže samo reset na kućištu.

Vratio sam je u ADM, dali su mi novu bez puno pitanja, znači vidjeli su to već... Nova je radila neka dva mjeseca, i opet isto. Nju više nisam vraćao, nego sam je malo downclockirao, i to je pomoglo. Probaj tako.

Malo proguglaj, vidjet ćeš da jaaako puno ljudi ima slični problem

Prodajem zjake...povoljno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice