Zamrzavanje kompa u radu

poruka: 6
|
čitano: 2.517
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa u radu

Desaje mi se da u toku igre ili nekog sitnog rada mi sve sve zamrzne i nemogu nista uradit. Onda moram resetirat komp prisilno kako to mogu rijesiti? IMal kakav nacin? Dali je moguce da to mi je do OC procesora sto sam ga podigo na 3.5 sa 2.8. Ali mislim da nije zato sto je radio 3 4 mjeseca normalno pa onda pocelo ovako. Do sustava mislim da nije zato sto sam ga srusio i ponovo podigao. Unaprijed hvala na odgovoru.

MZ

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Zamrzavanje kompa u radu

dal se javlja plavi ekran ili slicno, moze bit da je do oc-a, hdd bad sector,ram greska,napajanje najprije spusti na default pa vidi

14 godina
Zamrzavanje kompa u radu

Maki96

- Optereti računalo na pola sata nečime, prati temperature sa HW Monitor, postaj sliku na forum.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Zamrzavanje kompa u radu
Koji proc? Koja voltaža? Koja ploča? Baci validaciju s CPU-z programom dok ti je proc opterećen i linkaj nam tu.
Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
13 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa u radu

Upravo sam ponovo podigo sustav i sve je radilo dobro dok nisam instaliro drivere od graficke. Nakon toga sam resetiro komp i blue screen i kad se upalio komp pisalo je da je problem windows error code 3d i provjerio na google i kaze da je to da neveljaju driveri od graficke. Oso sam na nvidia stranicu skinio najnovije drivere i instalacija mi svaki put faila. a probo sma i sa cd-a isto neveljaju driveri.

MZ

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zamrzavanje kompa u radu

probaj pokrenut neki bench ili stability test

Okay, first things fuckin' last!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: