X58 ud4p reboota svake sekunde

poruka: 6
|
čitano: 1.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ok, sve sam vec probao, pa evo ovo pitam samo da smirim savjest. Dakle, komp odjednom nakon sto je dan ranije uredno ugasen, sada Samo radi restart, a da ne stigne ni do posta/biosa. Nije bio flashan bios,nije bio Posebno oc-an, nikakvi ekslerimenti. Izvadio sav ram, stavio samo jedan keks, Mijenjao grafiku, clear cmoss nebrojano puta, izvadio bateriju, povadio sve Hardove i usb-ove, nikakva ucinka. Ako tko ima daj boze kakvu ideju, Rado bih probao. Procesor jos nisam mijenjao, jer vjerujem da je Minorna vjerojatnost da bi on otkazao, najsumnjivija je maticna, ne?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da pokušaš sa drugim napajanjem?

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja

2 0 hvala 2
17 godina
Re: X58 ud4p reboota svake sekunde
mario1990 kaže...

Da pokušaš sa drugim napajanjem?

Da, hvala na savjetu- razmišljao sam još i o tome i probao mijenjati i onaj jedan slot radne memorije sa raznim keksovima, mrdao konektore

napajanja na matičnoj, još preostaje da nađem negdje

onaj mali beeper zvučnik, da vidim dali i kakve signale pušta. Poiskapčao sam i konektore na prednje reset i power gumbe jer su neki rekli da

im se ti konektori znali blesirati. ništa.

Nemam ni jedno napajanje slobodno a naravno ovo se dogodilo u subotu ujutro a moram sutra ujutro predati posao

koji fala bogu uspijeva odraditi ostatak kompova, no umjesto na posao potroših dobar dio subote na prokleti stroj.

Murphy na djelu vikendom:)

Inače, vidim naravno po netu popriličan broj sličnih iskustava sa endless bootom na baš toj ud4p.

Neznam, možda su riknuli i primarni i sekundarni biosi,

pa se pitam dali je moguće prisiliti flash biosa u tako kratkom periodu restarta :)

Jasno - sve ovo pišem zato jer je ploča kupljena 2009. i garancija je istekla.

17 godina

Evo uploadao sam kratki video sa situacijom... znam, vjerojatno slijedi kupovina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 16:08 (overhaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: X58 ud4p reboota svake sekunde

Odlazi chipset... Time to say goodbye!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina

Šmrc, izgleda {#} Poslao sam još jedan mail samom gigabyteu sa ovim opisom i videom, ali ne gajim nade...

vjerojatno ću si za promjenu ubost mATX ASUS RampageIII gene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice