Windows 8.1 problem oko Hard Diska

poruka: 4
|
čitano: 1.031
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav,pre nekoliko sati sam skinuo Windows 8.1 Professional verziju od Microsoft sajta i instalirao.Ali sam primetio da kada skinem bilo sta sa Gugla(Google Chrome)u Local Disc C je uvek 100mb manje.Sada me mozda ne razumete,kada skinem aplikaciju koja zauzima 2mb onda mi se oduzme 100mb i tako od 27gb slobodnog ja sam pao na 25,5 za jedan dan od skidanja.Brisao sam Temp,Prefetch i ostalo ali ne pomaze.Defragmentovao sam C ali ni to ne pomaze.Pokusao sam i Disk Cleanup i opet nece.Nebi me cudilo da je neki virus imam OS vec malo vremena.Ako neko zna kako da popravim to molio bih da napise.Hvala unapred!

spetrovic43
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Windows 8.1 problem oko Hard Diska

Skini treesize free pa vidi gdje ti ti fileovi zauzimaju prostor i koji su pa ti onda mozda  neko nesto pametno kaze... Ovako mozemo samo nagadjati a od toga nikakve koristi....

11 godina
Re: Windows 8.1 problem oko Hard Diska

Vidi postavke za smeće i system/protection za particije HDD kolike postotke (ili Mb) si odobrio da uzme....usput vidi postavke cache od browsera....

15 godina

Desnim klikom miša na This PC otvoriće ti prozor a zatim klikni na system protection. Ako je uključeno (On) idi da Configure pa isključi (Off) tako što ćeš (kao na slici u prilogu) odabrati u izborniku Disable system protection. Zatim idi na Delete kako bi obrisao kreirane točke a onda Apply.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice