složio sam friški win7 64bit
imam wd cavair blue 320 gb i podjeljen je na dvije particije ali mi prikazuje samo disk :C(50gb) na kojem je win, a disk :D(250gb) i taj mi disk ne prikazuje
složio sam friški win7 64bit
imam wd cavair blue 320 gb i podjeljen je na dvije particije ali mi prikazuje samo disk :C(50gb) na kojem je win, a disk :D(250gb) i taj mi disk ne prikazuje
Pa odi u disk managment i definiraj particiju koja ti se vodi vjerojatno kao nelocirani prostor.
start > computer > manage > disk managment...vjerovatno ti onda pise Unallocated desni klik na to i imaš create volume tako nešta...shvatit ces kad udjes
start > computer > manage > disk managment...vjerovatno ti onda pise Unallocated desni klik na to i imaš create volume tako nešta...shvatit ces kad udjes
Je li ti znaš čitati? Pa prije nego što napišeš ono što misliš,pogledaj da li je to već netko prije napisao...
još nisam skužio kak to,baš me nejde to bolje su igre:)
Upravo zbog gubljenja vremena na igrama fulaš na osnovnom stvarima. neka ti "Slamka" objasni i stavi slike...
Upravo zbog gubljenja vremena na igrama fulaš na osnovnom stvarima. neka ti "Slamka" objasni i stavi slike...
kad sam poceo pisat nije bilo tvog posta...;) bit ce edit
Sad čovjeku lijepo objasni stvar oko Disk managmenta...
ev ti slike ono sto sam ti ranije napisao
ako ti i dalje nije jasno...instaliraj teamviewer pa cu da ti namjestim ja
problem riješen,složio sam win7 32bit i sve radi :)