USB mi ne radi

poruka: 10
|
čitano: 4.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB mi ne radi

kad uštekam USB u komp vidim dolje ikonu da sam uštekao USB, al kad odem u storage u computer managment vidim da mi je USB zapravo 6 djelova,  zdrav od 1 GB... zapravo, vidi u slikama. sve mi je normalno radilo i bio je samo jedan dio od 7.53 GB dok nisam uštekao USB u jedan sumnjivi komp u knjižnici. poslje toga sam odmah skenirao USB s kupljenim nod 32 iz 2010 godine koji 100% radi kak treba i on je našao jednog trojanca kojeg sam odmah rješio i formatirao sam USB i stajao mi je u stolu prazan tjedan dana, a kad sam ga ponovno uštekao bilo je ovo što je u slikama. sa svakim djelom mi je kao na trećoj slici. please pomozite! 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB mi ne radi

I ja imam nekakav problem,ustekam ga instalira se i i ikonica je dole ne nema ga u My Computer

Drugi USB-ei rade normalno...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: USB mi ne radi
Marko :D kaže...

I ja imam nekakav problem,ustekam ga instalira se i i ikonica je dole ne nema ga u My Computer

Drugi USB-ei rade normalno...

Pogledaj možda je problem u ovome:

http://www.sevenforums.com/tutorials/6969-drives-hide-show-empty-drives-computer-folder.html

Valentin
14 godina
neaktivan
USB mi ne radi

Da pokazalo mi ga je,no opet imam problem.Kada hocu da uđem u njega kaze mi nesto.Vidi sliku!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Whatever kaže...

Da pokazalo mi ga je,no opet imam problem.Kada hocu da uđem u njega kaze mi nesto.Vidi sliku!

Opet ti nije prepoznao disk.

Ako ti se to dešava i na drugim računalima vjerojatno je elektronika sticka pred crkavanjem.

To mi se na svakim Kompovima desava,tak da ga mogu bacit u smece :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Whatever kaže...

To mi se na svakim Kompovima desava,tak da ga mogu bacit u smece :)

Nisi ni prvi ni zadnji. I sam sam bacio dva neispravna sticka . Jedan je bio star 4 mj. a drugi 5 mj i ni za jedan nisam sačuvao račun pa sam ispušio.

A imam i tri sticka koji su već godinama nepoderivi. 128 MB, 512 MB i 1 GB.

Nema tu pomoći ni velike mudrosti. Stick se zna ponekad "zaglaviti" na jednom računalu, pa nastaju problemi, no već na drugom ako je ispravan radi OK.

Ako ne radi ni na jednom ciao...

Ahahahahha,nema veze imam ja jos jednoga koji radi i ima 2GB tak daa... Uostalom,hvala ti na pomoći :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mogli ste pomagat meni a ne tu ovak, trebao si stavit svoj forum ovdje pa da ljudi pomažu, a ne ovak -.-'

17 godina
neaktivan
moderator

U pravu si, tu i tamo se prilicno odluta sa temama. No, idemo da fiksamo tvoj USB disk...
Najidealnije je da skines Ubuntu (zadnja verzija) ili Hirens Boot CD pa da bootas PC sa njega (preporucam Ubuntu) pa da disk tako formatiras. Za svaki slucaj skini u Kaspersky rescue CD (cini mi se da se tako zvao) i skeniras i tvoj PC ili jos bolje skini HitmanPro i MBAM

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
14 godina
neaktivan

prvo nisam mislio da to ima ikakvog smisla al sam napravio to jer sam već očajan bez usba, al radi sve sad kak treba samo što mi je spor usb, al nema veze. hvala puno

17 godina
Lazarus Long kaže...

U pravu si, tu i tamo se prilicno odluta sa temama. No, idemo da fiksamo tvoj USB disk...
Najidealnije je da skines Ubuntu (zadnja verzija) ili Hirens Boot CD pa da bootas PC sa njega (preporucam Ubuntu) pa da disk tako formatiras. Za svaki slucaj skini u Kaspersky rescue CD (cini mi se da se tako zvao) i skeniras i tvoj PC ili jos bolje skini HitmanPro i MBAM

Gdje se može pretplatit' na ovu enciklopediju :)

btw. ovaj gore citirani je sve objasnio....

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice