TV kartica

poruka: 6
|
čitano: 1.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
TV kartica

Imam karticu ASUSTeK Mercur Capture Device i instalirao sam drajvere, ali opet je ne mogu pokrenuti, ili ja ne znam ili nesto nije ok! Molim pomoc!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TV kartica

A šta bi želio uraditi sa tom karticom? Presnimavati VHS kazete  ili sa video kamere na PC. Ispuni rubrku "Moj Pc", koji OS imaš pa možemo dalje. Na prvoj stranici Googla vidljivo je Asus da su driveri za karticu iz 2005 tako da . . . , ali to nema veze . . .

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TV kartica

pa hocu da gledam tv :) Logicno je....  Da sada ne ispunjavam sobu televizorom, hocu da svoju kablovsku i figitalnu gledam preko comp

0 0 hvala 0
15 godina
TV kartica

Imaš ju u device manageru? Jesi probao pokrenuti windows media center možda? Meni je proradio odmah sa karticom, pronašao tuner, bla bla. Softver koji je došao s karticom nije bio baš nešto, ovi kojekakvi freeware s neta nisu radili uopće. Media center radi ko švicarski sat. Ili sir? Gardist? Kak se već veli.

Inače, nova TV kartica (USB ili PCIe) je dvjestotinjak kuna. A do nedavno su takvi komadi hardvera bili govno hardverski, a još žešće govno (s feferonima) softverski.

edit: Jel ima to uopće TV tuner? Internet ne zna ništa o toj kartici, lolz :)

s.f. - s.n.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 6:29 (ninotocka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: TV kartica
ninotocka kaže...

edit: Jel ima to uopće TV tuner? Internet ne zna ništa o toj kartici, lolz :)

Pa zato nisam ni spomenuo "TV tuner", jer ga nema. Služi svrsi koju sam napisao gore.

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
15 godina
TV kartica

Onda čovjeku neka bude sretno s gledanjem TV-a preko kartice koja nije za gledanje TV-a. Lolz. :)

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice