Uzeo sam nove matičnu, procesor, rame i hard, instalirao windowse, sve radi.
Win napravio prvi update, tipkovnica prestala raditi. Zapravo u BIOS-u radi, ali čim se počnu dizati windowsi prestane svjetliti Num Lock i tipkovnica ne reagira.
Uzeo sam nove matičnu, procesor, rame i hard, instalirao windowse, sve radi.
Win napravio prvi update, tipkovnica prestala raditi. Zapravo u BIOS-u radi, ali čim se počnu dizati windowsi prestane svjetliti Num Lock i tipkovnica ne reagira.
- normalno... i proradi kad OS učita USB driver za tipkovnicu. Kod installa je 'problem'... dio između BIOSa i OSa nema supporta.
- BIOS ima opciju, RTFM i podesi. Uobičajeni nazivi USB/key/DOS support ili tako nešto.
Nisam siguran tko koga ne razumije sad, ali tipkovnica ne radi ni kad se Win podignu. Radi samo miš, device manager pokazuje onaj žuti uskličnik kod tipkovnice. (ovo s laptopa pišem)
(ne kažeš da si u win, samo bios-paljenje..)
odspoji, spoji. isto?
-odspoji sve USB uređaje, isto?
-instaliraj drivere, .. ne može biti isto, jer kvar vjerojanto nije, mora biti soft uzrok, driver ili neki utils, možda ako si instalirao npr za miša..?
i provjeri BIOS postavke, ima nešto (ne sjećam se...) enivej, mijenjaj enable/disable za USB-key-mouse.. pa i power/green, jer ovisi i o ver. BIOSa (možda flashati) i ponekad jedino onemogućiti konkretnu opciju. (ali se ne mogu sjetiti.. ).
Avast... Avast koji imam na laptopu, koji je bio na PC-u prije nadogradnje komponenti i koji sam curi stavio na laptop je odlučio spoj*bat registry. Riješeno, hvala na pomoći!