Thermaltake - Global - Contac 21 - CLP0600 problem

poruka: 7
|
čitano: 1.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo nedavno sam kupio ovaj navedeni cooler i sve je super radilo jedno vrijeme, temperature niske, sve pet, ali u zadnje vrijeme počeo se užasno grijat i koda ne radi kako treba, temperature se penju na 60 stupnjeva, a ništa previše čak ni ne radim. Nisam ništa dirao, prašine nema pa vas molim pomoč hitno {#}

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da ti se nije pomako sa mjesta mozda ili novu pastu da stavis ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Thermaltake - Global - Contac 21 - CLP0600 pro

Evo skinuo sam sve i stavio novu pastu i sve vratio i provjerio 10 puta dal se šta možda pomaknulo i opet su temperature 50 stupnjeva -_- ne kužim više. 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
15 godina

Pogledaj dal ti se uopce vrti ventilator !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

cenzura cenzura cenzura cenzura cenzura cenzura cenzura

14 godina
protjeran
Rista, a da ti baka i deka kupe neku klimu.... kod tebe u podrumu je sigurno 35 stup. cel.
da vidiš kako ta pila ladi kod mene na 25 stup. cel... čak se i frižider ne pali :)7
x
15 godina
neaktivan

Nadam se da je bio sarkazam :) 
Ne brini nije u podrumu al je u potkrovlju soba hahaha xD
Ma šta ja znam, kaže frend da je normalno al ja mislim da je nenormalno da je baš tako hahaha xD  

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice