Dakle ,imam poveći problem. Imam računalo od firme i jedan jako važan program na njemu. Problem je što profžgram može instaliratin samo firma koja je proizvela program,a dotičnog nemože se preuzeti sa službene web stranice. Prije nekoliko dana mi se pojavio , pretpostavljam virus. U bilo koje polje za unos podataka (npr. pretraživanje interneta, pisanje teksta u Word-u ,traženje programa u Windows-u (Windows 7, u start izborniku) pojavljuju mi se čuni simboli i to sami od sebe ,a nemogu ih izbrisati. Tipkovnica kao da sama piše niz + ili & i sl.Pretražio sam odnosno skenirao Avast! antivirusom računalo (kompletno pretraživanje) i nije našao niti jednu zaraženu datoteku. Pomislio sam ,možda je do nekih programa i deinstalirao sam ih. To su bili BearShare i RealPlayer. Nakon toga se ništa nije promijenilo. Pomislio sam da bi restart pomogao,ali kad sam došao do Windows Boot Manager-a tipkovnica mi uopće nije radila. Također nije radila ni u BIOS-u tako da nisam mogao pristupiti niti postavkama BIOS-a. Prije nekoliko dana (budući da je ovo ubiti laptop) nije radio ni miš (onaj koji je već ugrađen), dok je miš koji sam priključio na USB sasvim normalno radio. Sada sam ponovo upalio laptop (nakon hlađenja ispod klima uređaja) i uspio sam pokrenuti Windows ,ali mi se idalje javlja isti problem s "pametnom tipkovnicom" koja sama piše čudne simbole.
Ako netko zna kako riješiti problem, bio bih mu vrlo zahvalan na pomoći.