Surface Pro 3 servis

poruka: 2
|
čitano: 1.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Surface Pro 3 servis
Pozdrav ekipa,
Imam Surface Pro 3 i5 model sa 4GB RAM-a koji je besprijekorno radio do neki dan kada sam ga stavio na sleep i od tada vise nece da se upali.
Pokusao sam sve kombinacije power i volume tipki i nista ne pomaze. Nasao sam na netu opciju sa gumicama da se ostavi duzi vremenski period power tipka pritisnuta na nacin da se pricvrsti kuhinjskim gumicama i prvi put sam ga uspio upaliti tako ali se nakon pola minute sam ugasio, nakon toga sam opet pokusao sa gumicama, ostavio preko noci i upalio, radio je minutu, odlucim da ga resetujem iz windowsa i on se ugasi i vise ga nisam uspio upaliti nikako.
Da li je netko imao slicne probleme ili iakustva?
Ja sam u BiH i koliko sam vidio ovdje nitko ne vrsi servis nikakvih Microsoft uredjaja. Moze li se u Hrvatskoj vrsiti ovlasten servis, gdje i po vama da li je isplativo obzirom da sam ovaj surface dobio kao poklon. Da li je isplativo raditi servis ili jednostavno pokusati nabaviti drugi polovan uredjaj?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Surface Pro 3 servis

neznam kako bi ti popravili Surface Pro 3 zbog toga jer ako ga želiš rastaviti ekran če ti 99% pukniti tako da češ trebati i ekran zamjeniti također sve je unutra zalemljeno osim charge porta ssd-a i headphone jacka 

tako da hardver nemožeš jeftino popraviti 

pogledaj ovo možda ti pomogne https://support.microsoft.com/en-us/help/4023537/surface-surface-wont-turn-on-or-wake-from-sleep

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice