Pozdrav svima
prvo da vas upozorim da nisam veliki expert za računala i te stvari,te se ispričavam ako bude koje greška u slijedećem.
Problem mi je što mi se javlja šum i kao nekakvo pucketanje u zvučnicima.Od kada sam kupio komp novi,uvijek je bio taj šum,ali me nije smetalo toliko.
Sada je problem što moram napravit nekakav video preko Camtasie,i taj šum se dosta čuje prilikom snimanja videa,isto tako kada ga reproduciram.
Mislio sam da nije možda do zvučnika,pa sam isključio zvučnike iz kompa i ostavio samo slušalice i mikrofon,ali i dalje se čuje taj šum.Pa sam posudio od frenda njegove slušalice,opet isto.
Taj šum nije konstatan,znači kada nitko ne radi po kompu toga šuma nema,čim se krene otvarat par programa,javlja se taj šum.A kada krenem snimat screen sa Camtasiom pogotovo.
Mislio sam da nije možda do wifi-a,ali nije,probao sam otvarat par prozora,i samo ponekad bi se javio šum.
Prijatelj mi je instalirao drivere nove,ali i dalje se čuje taj šum.
Probao sam guglat malo,i nisam našao riješnje za ovakvo nešto,jer meni se čini da taj šum u zvučnicima dolazi iz procesora(ne znam dal je to moguće
) al čim krenem radit nešto,pojavi se taj šum.Dok komp miruje,nema šuma.
Ovo je komp koji imam trenutno.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=69_379&products_id=12441
Pa vas molim za pomoć,vidim da je i prije bilo sličnih tema otvorenih,pa se nadam da će mi netko uspit pomoć.
Imam instaliran Team Viewer,ako misli netko da može riješit ovo.Platio bih naravno,ako se uspije riješit.
Pozdrav